spot_img
AcasăComunicateCe produse naturiste folosesc românii vara


Ce produse naturiste folosesc românii vara

Produsele pentru slăbit, pentru varice și cele anticelulitice sunt cele mai cumpărate produse naturiste pe durata sezonului estival, arată o analiză a producătorului Faunus Plant, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de remedii naturiste. Produsul vedetă este Pachetul pentru Slăbire cu ceai și tinctură Siluetus, iar valoarea unei comenzi plasate în această perioadă de clienții finali pe FaunusPlant.ro este de 145 de lei.

Alături de produsele pentru slăbit și cele pentru varice, sunt achiziționate mai des în sezonul estival și cremele pentru piele și arsuri solare sau mușcături de insecte, cum ar fi cea de Gălbenele și Propolis.

”În prima parte a anului, comenzile magazinului online s-au majorat cu 7%. Per ansamblu, primul semestru din 2021 a adus rezultate pozitive și un avans al vânzărilor de 17%. Românii acordă o atenție crescută produselor și remediilor naturiste și sunt tot mai preocupați de un stil de viață sănătos. Dezvoltarea pieței locale de health&wellness se înscrie în trendul ascendent internațional, în contextul în care piața globală de profil își continuă creșterea, studiile internaționale arătând că a depășit 4.000 de miliarde de euro. Dacă ne referim strict la piața globală de suplimente alimentare, în care intră toate produsele noastre pentru uz intern (ceaiuri, siropuri, tincturi), ea va atinge în acest an circa 171 miliarde de euro”, declară Flaviu Matei, director general Faunus Plant.

Compania românească antreprenorială Faunus Plant are în portofoliu peste 100 de produse (ceaiuri, tincturi, unguente, siropuri etc), fabricate exclusiv din plante, care sunt comercializate în magazinul online propriu, dar și distribuite către 1.100 de parteneri cu magazine fizice în țară. Faunus Plant este o afacere de familie, fondată de familia Matei la începutul anilor 1990.

Cei mai mulți clienți finali care fac achiziții de produse de calitate, la prețuri accesibile, sunt din marile orașe: București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași. Cu sediul în județul Bihor, Faunus Plant livrează remedii și produse naturiste în toată țara, în 24 de ore de la confirmarea comenzii.

De la începutul anului, Faunus Plant a introdus în ofertă mai multe pachete (kit-uri) de produse, cum ar fi “Pachetul Cicatrizant” și ”Pachetul Varice”.

”Încercăm să venim mereu în fața clienților finali cu produse noi, de cea mai bună calitate, cu rețete îmbunătățite periodic la produsele existente și cu diverse pachete de produse concepute atât pentru prevenția cât și pentru tratarea unor probleme de sănătate. Prin achiziția acestor pachete de produse, clientul beneficiază de un mix de produse complementare atent selectate care, folosite împreună, oferă cele mai bune rezultate, precum și de un preț mai avantajos față de achiziția separată a produselor. Totodată, ne mândrim cu un mix de calitate și preț care fac ca produsele noastre să ajungă în casele multor români,  atât din țară cât și de peste hotare”, declară Flaviu Matei.

Remediile naturiste cu tradiție din plante medicinale și aromatice produse de Faunus Plant sunt certificate internațional și sunt utilizate pentru tratarea celor mai frecvente afecțiuni.

RELATED ARTICLES