spot_img
AcasăEconomieSamsung Galaxy S10 a fost lansat și în România


Samsung Galaxy S10 a fost lansat și în România

Samsung a lansat noile telefoane Galaxy S10 și trei variante pot fi comandate și din magazinele online românești. S10e costă de la 3.400 lei, iar cel mai scump este S10+ cu 1 TB stocare, la un preț de 7.800 lei, potrivit datelor Hotnews.

Printre magazinele unde telefoanele sunt disponibile la precomandă se numără Evoomag și Quickmobile. A fost lansată și o variantă 5G care va fi disponibilă din a doua parte a anului, însă doar în câteva țări.

De asemenea, Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e vor fi disponibile în magazine și online începând cu 8 martie 2019. Precomenzile pentru Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e încep pe 21 februarie 2019, potrivit sursei citate.

Totodată, printre funcțiile smart se numără și Wi-Fi îmbunătățit. Astfel, Galaxy S10 vine cu Wi-Fi inteligent, care permite conexiune neîntreruptă și sigură prin comutarea fără întreruperi între Wi-Fi și LTE, precum și alertarea asupra conexiunilor Wi-Fi potențial periculoase. Galaxy S10 acceptă noul standard Wi-Fi 6, ceea ce înseamnă performanță Wi-Fi mai bună atunci când telefonul este conectat la un router compatibil.


RELATED ARTICLES