spot_img
AcasăComunicateThe Power Table Cum arata rezultatele financiare pentru Trimestul III și...


The Power Table Cum arata rezultatele financiare pentru Trimestul III și cum investim

A 4-a editie din seria de 4 evenimente din 2021

Analizam companiile relevante listate la Bursa de Valori Bucuresti

Data: 17 noiembrie 2021

Ora: 18:00 – 21:00

Locatie: Eveniment Online

Dupa o serie de trimestre foarte bune, majoritatea companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti vor raporta in luna noiembrie rezultatele financiare la 9 luni pe anul 2021. Este un sezon care apartine, in mare masura societatilor listate pe Piata principala, emitentii din piata AeRO neavand obligatia de a publica raportari la Trimestrul III.

Teraplast S.A. a deschis, pe data de 25 octombrie, sezonul de raportari financiare, urmata de Life is Hard si OMV Petrom (29 octombrie), Erste Bank (2 noiembrie) si BRD Societe Generale (4 noiembrie). Majoritatea companiilor isi vor publica rezultatele la 9 luni in doar 3 zile:

  • Bursa de Valori Bucuresti S.A., Farmaceutica Remedia, Transilvania Broker S.A. (11 noiembrie);

  • Alro S.A., Bittnet Systems, Digi Communications NV, Electrica S.A., Medlife, Romgaz S.A., Nuclearelectrica S.A., SIF Transilvania, SIF Oltenia, Transelectrica S.A., Transgaz S.A. sau Banca Transilvania (12 noiembrie);

  • Biofarm S.A., Cemacom S.A., Conpet S.A., Fondul Proprietatea, One United Properties, Patria Bank, Sphera Franchise Group, SIF Banat-Crisana, Evergent Investment, SIF Muntenia, Transport Trade Services sau Purcari Wineries (15 noiembrie)

Si o parte dintre emitentii din piata secundara au anuntat deja ca vor oferi rapoarte la 9 luni, Printre acestia: Life is Hard (29 octombrie), Agroland Business System (11 noiembrie), iHunt Tehcnologies Import-Export S.A. si Agroland S.A. (15 noiembrie), Safetech Technologies (19 noiembrie), Vifrana si Norofert S.A. (23 noiembrie), Bonas Import-Export S.A. (24 noiembrie), Holde Agri Invest si Firebyte Games (26 noiembrie).

2 Performant Network S.A., Agroland Agribusiness, Visual Fan, Arctic Stream Air Claim, MAM Bricolaj, Agroserv Mariuta, Star Residence Invest, Raiko Transilvania si Simtel Team nu isi vor publica rezultatele financiare la 9 luni. Fiind listate pe Piata AeRO, acestea nu au obligatii legale in a publica raportarile intermediare, la 3 si 9 luni.

Dupa incheierea perioadei de raportari, pe data de 17 noiembrie 2021, aceste rezultate vor fi discutate, in cadrul celei de 4-a editii din acest an a evenimentului The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim.

Care sunt subiectele abordate la cea e-a 4-a editie din 2021 a evenimentului The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim

In cadrul evenimentului, vom discuta cu Stefan Musgociu, Specialist Business Development si Marketing la Bursa de Valori Bucuresti, despre cele mai noi listari si ce companii care se pregatesc sa vina la BVB in perioada urmatoare.

Vom analiza, alaturi de Ovidiu – George Dumitrescu, CFA – Director General Adjunct Tradeville S.A. listarile care au avut loc in 2021 si vom vorbi despre cum se desfasoara un plasament privat si cum pot participa la el investitorii la Bursa de Valori Bucuresti.

Cu Catalin Chis – Director General, Presedinte al Consiliului de Administratie LIFE IS HARD | Work Soft vom analiza rezultatele financiare ale societatii la 9 luni, planurile de dezvoltare ale societatii si evolutia companiilor la care Life is Hard are detineri.

Dupa prezenta la evenimentul din luna mai, dedicat rezultatelor financiare pe Trimestrul I, Alexandru Stânean – CEO Teraplast S.A. revine in noiembrie la “The Power Table” pentru a discuta despre rezultatele financiare ale societatii la 9 luni, planurile de dezvoltare ale companiei pentru anul 2022 si pe plan intern si extern.

Ca de obicei, Mircea Iliescu – Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro, va oferi o prezentarea detaliata a rezultatelor financiare publicate de cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Evenimentul The Power Table este organizat cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti, 2Performant S.A. si Life is Hard S.A., Evisara (partener tehnic), Financial Intelligence, Finzoom, NewMoney, InvestTenergy, Economistul.ro, Club Economic, Romania Durabila si Bucuresti Business, Prahova Business si Reusita TV (Parteneri media).

Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesita inscriere si confirmare din partea organizatorilor.

Care este tema evenimentului „The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim”

Vom analiza companiile relevante listate pe Piata principala si pe segmentul AeRO la Bursa de Valori Bucuresti pentru a afla:

  • cum arata rezultatele financiare pentul Trimestul III 2021 si care sunt indicatorii importanti din raportari;

  • cum arata primele previziuni legate de profiturile companiilor pentru anul 2021;

  • facem primele estimari ale dividendelor pe care companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti ar putea sa le distribuie din profitul aferent anului 2021;

Programul evenimentului „The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim”:

17:50 – 18:00 – Accesul participantilor la evenimentul online
18:00 – 18:20 – Despre cele mai noi listari si ce companii care se pregatesc sa vina la BVB in perioada urmatoare – Stefan Musgociu – Specialist Business Development si Marketing Bursa de Valori Bucuresti
18:20 – 18:40 – Despre listarile care au avut loc in 2021, cum se desfasoara un plasament privat si cum poti participa la el daca esti investitor la Bursa – Ovidiu – George Dumitrescu, CFA – Director General Adjunct Tradeville S.A.
18:40 – 19:10 – Despre rezultatele financiare ale societatii la 9 luni, planurile de dezvoltare ale societatii si evolutia companiilor la care Life is Hard are detineri – Catalin Chis – Director General, Presedinte al Consiliului de Administratie LIFE IS HARD | Work Soft
19:10 – 19:40 – Despre rezultatele financiare ale societatii la 9 luni, planurile de dezvoltare ale societatii pentru anul 2022 si pe plan extern –Alexandru Stânean – CEO Teraplast S.A.
19:4021:00 – Prezentarea rezultatelor financiare pe anul 2020 – Mircea Iliescu, Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro
21:00 – 21:15 – Sesiune Q&A

Evenimentul se adreseaza investitorilor de la Bursa de Valori Bucuresti si celor care sunt interesati sa investeasca pe Piata de Capital.

Eveniment organizat cu sprijinul:

Partener tehnic:

Parteneri Media:













RELATED ARTICLES