spot_img
AcasăEconomieWizz Air va suspenda zborurile dintre România şi Italia


Wizz Air va suspenda zborurile dintre România şi Italia

Transportatorul low-cost Wizz Air a anunţat luni că îşi suspendă cursele pe toate rutele dintre România şi Italia ca urmare a deciziei autorităţilor române de a interzice toate zborurile dintre cele două ţări între 9 şi 23 martie 2020 inclusiv, scrie Adevărul.ro.

Anunţul vine după informarea de duminică referitoare la suspendarea zborurilor din România către Milano, Bergamo şi Veneţia Treviso până pe 3 aprilie. Autorităţile române au luat decizia suspendării tuturor zborurilor spre şi dinspre Italia, până în 23 martie.

De asemenea, reprezentanţii Wizz Air spun că societatea poate informa doar pasagerii care şi-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicaţia mobilă a companiei aeriene.

Wizz Air operează pe 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 155 de destinaţii din 45 de ţări. În 2019, 40 de milioane de pasageri au călătorit cu transportatorul aerian. Wizz operează o flotă de 121 de aeronave Airbus. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ şi este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares.


RELATED ARTICLES