Samsung a lansat Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge

0
65
samsung a lansat galaxy s6 si galaxy s6 edge


Noile Galaxy S6 şi S6 Edge au fost lansate de Samsung, într-un eveniment care a avut loc sâmbătă seara. Ambele telefoane au camere de 16MP şi 5 MP şi ecrane Quad HD.

Compania nu a ratat ocazia de a ironiza Apple la lansare. “E puternic, nu se va îndoi!”, a fost referirea făcută către Apple.Cele două telefoane vor fi disponibile începând cu 10 aprilie, în versiunile de 32GB, 64GB şi 128GB.

JK Shin arata în premieră telefonul şi întreţine şi atmosfera relaxată: “Este un telefon cu specificaţii pe care niciun alt telefon nu le poate egala. În plus, datorită echipei de design, arata şi destul de cool”. CEO-ul companiei a vorbit şi despre plată cu ajutorul telefonului şi de băncile cu care colaborează pentru acest lucru – este răspunsul Samsung la Apple Pay. “Am pornit la drum încercând să creăm cel mai frumos design al unui telefon de-al nostru de până acum şi cred că am reuşit”, a spus în încheiere JK Shin.

Ambele telefoane vin în 5 variante de culor şi sunt protejate de Gorilla Glass 4. Metalul este cu 50% mai puternic decât cel de pe alte telefoane, spun cei de la Samsung. Galaxy S6 are un ecran de 5.1 inch Super AMOLED Quad HD ceea după ce la o densitate a pixelilor de 577. Ambele telefoane vin cu procesorul companiei, Exynos 7420, construit pe un proces de 14nm, ceea ce îl face mai eficient. Este octa-core 64 bit CPU, cu 4 nuclee Cortex-A57 la 2.1GHz şi 4 nuclee Cortex-A53 la 1.5GHz. Exynos vine cu GPU Mali-T760 şi 3GB de RAM LLDDR4.

Cei de la Samsung vorbesc despre bateria “care se încarcă mai rapid decât orice altă baterie în din industrie”. Ai nevoie de doar 10 minute pentru 4 ore de autonomie – iar pentru o încărcare completă, durează jumătate din timpul necesar unui iPhone 6. Se confirmă încărcarea prin wireless şi faptul că bateria nu este detaşabila.

Există și un mod ‘low light shot’ care combina mai multe imagini pentru o calitate cât mai bună – camera pentru selfie-uri este de 5MP. Real-time HDR este o altă funcţie pe care mizează Samsung. Camera principală este de 16MP şi vine cu stabilizator optic. Ambele camere au lentile f1.9 ceea ce oferă imagini de calitate mai bună în condiţii de luminozitate scăzută, spun cei de la Samsung. Camera se deschide în mai puţin de 1 secundă! Se fac comparaţii cu camera de la iPhone 6 Plus atât pentru foto, cât şi pentru video – diferenţa prezentată e imensă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here