DRAGOȘ CONSTANTIN, VENUS FIVE: MUTAREA ÎN ONLINE A SALVAT STUDIOUL ÎN PLINĂ PANDEMIE DE COVID-19

0
49
  • CUM AU GESTIONAT INDUSTRIILE CREATIVE IMPACTUL PANDEMIEI –

București, 06.05.2020. Fie că ne referim la companii multinaționale sau la afaceri private locale, majoritatea firmelor se luptă în aceste zile cu efectele produse de lockdown. Multe organizații și-au restructurat activitatea, în timp ce pentru alte afaceri singura opțiune a fost să înghețe activitatea și să solicite diverse măsuri de sprijin public.

Pentru industriile din domeniul creativ a fost însă un moment propice să își dovedească cu adevărat flexibilitatea și creativitatea.

Într-o perioada în care industria foto a fost semnificativ afectată, Venus Five, cel mai mare studio foto din centrul capitalei, a mizat pe online și a ținut porțile deschise.

Dragoș Constantin, fotograf și fondator al studioului Venus Five, declară “nevoia de online a salvat studioul în plină pandemie de Covid-19. Că să menținem ecosistemul nostru de business funcțional, inclusiv relația cu furnizorii pentru care suntem un client bun, am venit cu o soluție care pentru noi a fost o miza importantă. Am intuit nevoia multor antreprenori și liberi profesioniști de a-și muta rapid serviciile în online, printr-o prezență profesionist creată și o imagine de brand care să îi ajute să vândă mai ușor, dar și preocupările și limitările acestora legate de investiția pe care ar trebui să o facă. Am creat astfel pachete de content video și foto all-inclusive, la prețuri pe care ți le poți permite fără efort și am menținut criteriile de siguranță prin măsuri de igienă corespunzătoare. Astfel pentru clienții noștri a fost un ajutor, iar noi am putut merge mai departe cu studioul”.

Majoritatea clienților care au apelat la pachetul online creat de Venus Five au venit din domenii precum educație și training, medical, consultanță și servicii, beauty și din zona de entertainment.

Venus Five a pus la dispoziția clienților care au avut dificultăți de exprimare în fața camerei inclusiv scurte sesiuni de camera speaking.

“Am decis să ieșim din această perioadă prin recalibrarea echipei și cross-specializare, dar și prin investiția în echipamente video și în promovarea online și s-a dovedit a fi o decizie bună”, mai adaugă Dragoș Constantin, fondator Venus Five.

Venus Five este un concept foto-video integrat, StudioȘcoală de fotografieȘedințe foto externe (nuntă, evenimente corporate, concerte și portrete).

Studioul se diferențiază prin modelul de business cu o echipă internă specializată pe tipuri diferite de fotografie – fotografie umană, fotografie de eveniment, fotografie de produs și videografie.

 

Venus Five este un loc reper pentru artiști importanți din show biz, pentru sportivi care au adus faimă internațională României, pentru oameni din domeniul afacerilor și pentru oricine prețuiește valori cum ar fi curajul de a te dedica unei pasiuni și de a face din asta rațiunea profesiei tale.

Mai multe detalii: https://venusfive.ro/filmare-in-studio-si-editare-video/

***

ȘCOALA FOTO VENUS FIVE

Fondată în anul 2015, școala Foto Venus Five are o programă variată, atât pentru cursuri de 2 luni, dar și seminarii scurte pe teme diverse – posing, lumini, fotografia cu telefonul mobil, utilizarea unui DSLR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here