spot_img
AcasăComunicateRomânii de pretutindeni se pregătesc de un nou Summit


Românii de pretutindeni se pregătesc de un nou Summit

 

  • RePatriot aduce românii din Diaspora împreună, Acasă, la cel mai mare maraton de networking menit să strângă oamenii de afaceri împreună pentru a consolida punțile de colaborare și promovare reciprocă între Țară și cei plecați pe alte meleaguri.
  • Hai și tu la întâlnirea anuală a familiei românilor de pretutindeni! Înscrie-te pe repatriot.ro.

Summitul RePatriot se apropie cu pași repezi și e un motiv justificat de bucurie și încredere pentru românii de pretutindeni. O nouă șansă de a fi la masa oportunităților de afaceri și dezvoltare pe care România le oferă și de a acționa pentru schimbarea în bine a destinului acestei țări și a fiecăruia dintre cei care cred și investesc în România. Înscrierile sunt în toi, deci, e momentul să acționați acum pentru a participa la lucrările și activitățile intensive ale celei de-a șasea ediții a Summitului, acțiuni gândite în așa fel încât, împreună, cu toate motoarele turate, să facem lucrurile să meargă pentru fiecare dintre noi și pentru România.

În perioada 30 septembrie – 3 octombrie 2021, are loc cea de-a VI-a Ediție a Summitului RePatriot, o inițiativă menită să strângă familia românilor de pretutindeni și să consolideze colaborarea de afaceri între Țară și Diaspora.

Un adevărat maraton de networking și dezvoltare de oportunități reale de afaceri al familiei extinse a românilor de pretutindeni menit să aducă împreună, la București și Sinaia, pe toți cei care își pun experiența și expertiză la bătaie pentru a face lucrurile sa meargă și se dedică promovării valorilor și culturii autentice românești, dar și a oportunităților de afaceri și de dezvoltare pe care România le oferă. Discuții și analize intense despre ce și cum s-a făcut în spiritul misiunii RePatriot, dar și si soluții concrete și viabile și un plan de acțiune al tacticilor și strategiilor ce setează drumul de acum încolo al comunității românilor de pretutindeni.

Temele agendei de lucru și întâlniri din acest an au fost special concepute pentru a identifica și lansa noi parteneriate strategice și de afaceri pentru o Românie prosperă în continuă dezvoltare pe baza resurselor, oamenilor și oportunităților existente. ROMÂNIA CA OPORTUNITATE > Antreprenoriat pur românesc; ROMÂNIA AUTENTICĂ > Proiecte cu rădăcini românești; ROMÂNIA VIITORULUI > Sinergia Diaspora & România; “TOP 100 ROMÂNI DE PRETUTINDENI” > Valori românești; ISTORIE ȘI TRADIȚIE > Puntea dintre trecut și viitor. Nu vor lipsi senzațiile tari, adrenalina și doze semnificative de aventură. Teambuilding off road în Munți Bucegi pentru pasionații de natură și de 4X4, un traseu care te va face să evadezi din carapacea confortului în căutarea ineditului și senzațiilor tari. Patru zile de provocări pentru “repatrioții” prezenți la Summitul de anul acesta. Agenda preliminară a Summitului pe repatriot.ro/summit-2021/agenda.

Nu în ultimul rând, Gala Românilor de pretutindeni vă aduce, pe scena acestui an, noi valori românești incontestabile. Români de succes, oameni de valoare, care îi vor inspira și pe alți români de acasă sau care trăiesc peste hotare, vor fi cunoscuți, recunoscuți și apreciați public în cadrul galei “Top 100 Români de Pretutindeni”. Inițiativa RePatriot de a-i recunoaște și promova a ajuns deja la a patra ediție, iar, în cadrul galei de anul acesta, vor fi celebrați și aplaudați încă 100 de români care au excelat în 10 domenii cheie în țara de adopție, precum și persoane din Diaspora care aleg consecvent să se implice cu încredere și dedicare în dezvoltarea economică, culturală și socială a României.

Deviza întâlnirii oamenilor de afaceri de pretutindeni de anul aceasta este: România oferă oportunități de afaceri pe care împreună le putem valorifica! Hai să fim împreună și anul acesta. Separat suntem geniali, împreună suntem o forță invincibilă. În acest tempo, cei prezenți la Summit vor dezbate cu toții misiunea specială a RePatriot și anume ce și cum facem fiecare dintre noi să “mișcăm” lucrurile în direcția bună pentru România și pentru românii de pretutindeni.

Rolul Diasporei este unul incontestabil în promovarea valorilor și culturii autentice românești, dar și a oportunităților de afaceri și de dezvoltare pe care România le oferă și, de aici, dedicarea și focusarea comunității RePatriot de a conecta în permanență, în timp real, românii de pretutindeni cu țara.

În acest context, în condițiile în care românii au mai mult decât oricând nevoie de încredere pentru a merge mai departe și a face lucrurile sa meargă, este oportună și benefică participarea a câți mai mulți români la această Ediție a Summitului RePatriot, pentru a arată că România este o forță invincibilă și că românii de pretutindeni fac lucrurile efectiv să meargă. Mai multe pe repatriot.ro/summit-2021.

 

 





















RELATED ARTICLES