spot_img
AcasăComunicateAnchor Grup continuă să sprijine autoritățile locale în lupta cu COVID 19...


Anchor Grup continuă să sprijine autoritățile locale în lupta cu COVID 19 și anunță deschiderea unei noi unități de vaccinare

Anchor Grup, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, oferă sprijin autorităților locale din București, în lupta împotriva COVID 19 și pune la dispoziția Primăriei Sectorului 3 un spațiu de vaccinare, în incinta centrului comercial București Mall-Vitan.

Centrul de vaccinare este deschis publicului începând de astăzi, 22 octombrie și va funcționa zilnic, în intervalul 08:00 – 20:00, iar accesul se va putea face fără o programare prealabilă. Persoanele care doresc să se imunizeze sau să primească doza booster trebuie doar să prezinte un act de identitate valabil (carte de identitate/pașaport).  

Centrul de vaccinare este amplasat la etajul 2, în proximitatea cinematografului și a zonei food court din București Mall-Vitan. Tipul de vaccin folosit este Pfizer BioNTech. Dozele vor fi administrate de personal calificat, asigurat de Primăria Sector 3.

Astfel, cei care vin la cumpărături în București Mall-Vitan sau care tranzitează zona au posibilitatea să se vaccineze rapid și simplu.

Sănătatea clienților, a partenerilor, a chiriașilor și a angajaților, precum și implicarea în cadrul  comunităților din care face parte, prin parteneriate solide, pe termen lung, au reprezentat și sunt în continuare o constantă în strategia de business a Anchor Grup. Deschiderea centrului de vaccinare din incinta București Mall-Vitan este o nouă inițiativă sprijinită de Anchor Grup, în strânsă colaborare cu autoritățile locale.

Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul Direcției de Sănătate Publică locală, dar și pe https://vaccinare-covid.gov.ro/, #ROVACCINARE – platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID 19.













RELATED ARTICLES