spot_img
AcasăComunicateANUNȚ VOLUNTAR – LITIGIU


ANUNȚ VOLUNTAR – LITIGIU

Acest anunț este făcut de Xiaomi Corporation (numită „Compania”, împreună cu subsidiarele sale, denumite în continuare „Grupul”) în mod voluntar.

Se face referire la anunțurile date de Companie pe data de 15 ianuarie 2021, respectiv 31 ianuarie 2021 și 14 martie 2021.

“Pentru Xiaomi (Compania) este îmbucurător să anunțe că pe 25 mai 2021, ora 4.09 pm (Eastern Standard Time), Tribunalul Statelor Unite pentru Districtul Columbia a luat decizia finală de impunere către Departamentului de Apărare al Statelor Unite ale Americii să înlăture aplicarea desemnării Xiaomi ca o Companie Chineză Militară Comunistă (CCMC). În urma prescrierii ordinului, instanța a anulat integral și cu efect imediat restricțiile impuse cetățenilor SUA de a achiziționa titluri de valoare  Xiaomi și cerința ca aceștia să își cedeze acțiunile.

Compania este recunoscătoare pentru încrederea și sprijinul utilizatorilor, partenerilor, angaților și acționarilor din întreaga lume. Compania reiterează faptul că este o corporație publică, pe acțiuni, condusă independent, care le oferă consumatorilor produse electronice doar pentru scopuri civile și pentru uz comercial. Compania va continua să ofere utilizatorilor produse și servicii electronice de consum fiabile și să dezvolte în permanență produse uimitoare cu prețuri accesibile, pentru a permite tuturor utilizatorilor din lume să se bucure de o viață mai bună prin tehnologii inovatoare”, au declarat reprezentanții Xiaomi.

Acționarii și potențialii investitori sunt sfătuiți să fie precauți în gestionarea titlurilor de valoare ale Companiei.





















RELATED ARTICLES