spot_img
AcasăEconomieAsociatiile de proprietari risca amenzi daca nu deszapezesc trotuarele


Asociatiile de proprietari risca amenzi daca nu deszapezesc trotuarele

Iarna calendaristica a venit, dar zapada inca se lasa asteptata, in orice clipa putand insa sa inceapa ninsoarea. Asa cum suntem obisnuiti, probabil si in acest an vom fi luati pe nepregatite si ne vom confrunta cu aceleasi probleme: strazi acoperite cu zapada, trotuare impracticabile, parcari inghetate sau scari de bloc care nu permit accesul. Astfel, si in 2018 administratorii de asociatii de proprietari risca sancttiuni usturatoare daca nu se ocupa de curatarea zapezii din jurul blocurilor, din parcari sau din fata scarilor de bloc, conform Wall-Street.ro

„Anul 2018 va fi unul cu sanctiuni mari pentru responsabilii cu deszapezirea din cadrul asociatiilor de proprietari, astfel, in Bucuresti, acestea sunt raspunzatoare pentru indepartarea ghetii / zapezii de pe trotuare, in termen de maxim 24 de ore de la caderea precipitatiilor. In plus, asociatiile trebuie sa se ingrijeasca sa indeparteze zapada si gheata de pe proprietatea comuna (alei, drumuri interioare), de asemenea, nu trebuie uitati turturii care trebuie indepartati si/sau afisate atentionari cu privire la pericolul prezentat de catre acestia. Faptul ca reprezentantii asociatiilor de proprietari nu cunosc reglementarile legale cu privire la obligatia indepartarii zapezii sau ghetii risca amenzi cuprinse intre 500 si 2.000 de lei”, declara Ottavio Serbanescu, CEO-ul companiei Cresida Management.

 

Infiintata in 2017, compania Cresida este alternativa la administratorul de bloc traditional si anume persoana fizica. Astfel, compania ofera proprietarilor de apartamente servicii integrate, de la infiintarea asociatiei de proprietari, la administrare si consultanta de specialitate.


RELATED ARTICLES