spot_img
AcasăEconomieBCR va lansa o aplicaţie pentru credite ipotecare


BCR va lansa o aplicaţie pentru credite ipotecare

Banca Comercială Română (BCR) a lansay, miercuri, o aplicaţie digitală dedicată creditelor ipotecare, scrie Adevărul.ro.
Potrivit organizatorilor, aplicaţia intitulată „Casa Mea” reprezintă prima soluţie digitală din România, dedicată creditelor ipotecare, platforma fiind dezvoltată de BCR în parteneriat cu compania de tehnologie şi inovaţie Qualitance.
Aplicaţia „Casa Mea” este o soluţie digitală pentru credite ipotecare care simplifică procesul de achiziţie a unei locuinţe. Toate documentele solicitate de către bancă încă din etapa de analiză preliminară pot fi încărcate online de client, direct în aplicaţie, de pe telefon sau calculator, ceea ce reduce durata întregului proces cu cel puţin 50%. Nu mai este nevoie ca un client să meargă la bancă pentru fiecare document sau etapă în parte. În aplicaţie pot fi încărcate: antecontractul, actele de proprietate, opinia notarială, releveul, extrasul de carte funciară şi orice alte documente mai solicită punctual banca.
De asemenea, aplicaţia este disponibilă în App Store şi Google Play şi a fost deja utilizată de peste 1.300 de clienţi BCR. Peste 600 de persoane au folosit-o deja până la finalul întregului proces.RELATED ARTICLES