spot_img
AcasăComunicateCristi Pascu: „Asociația Naționala a Specialiștilor în Beauty din România – o...


Cristi Pascu: „Asociația Naționala a Specialiștilor în Beauty din România – o nouă șansă pentru industria de beauty”

Asociația Națională a Specialiștilor în Beauty din România (ANSBR) s-a înființat oficial și vine în sprijinul industriei de beauty prin apărarea intereselor membrilor asociației, sprijinirea inițiativei si a parteneriatului public privat , elaborarea de proiecte de acte normative cu incidență asupra domeniului cât și prin monitorizarea modului de aplicare a legislației și strategiei în industria de beauty.

Cristi Pascu, Președintele ANSBR, a declarat: „ Am simțit nevoia de coagulare a tuturor celor implicați în activitățile industriei de beauty într-o singura voce, unitară, care să ne reprezinte interesele în fața autorităților. Perioada pandemică a afectat simțitor activitatea saloanelor de coafură și frizeriilor. În România, în prezent, după ultimele estimări există circa 7000 de saloane care în ultimul deceniu au ajuns la o cifră de afaceri de 300 de milioane de euro. Așadar, suntem o comunitate importantă, dar a cărei voce nu s-a făcut auzită în această perioadă grea din cauza fragmentării și a lipsei de unitate. În acest context s-a înființat Asociația Națională a Specialiștilor în Beauty din România (ANSBR), o ideea demarată în urmă cu trei ani care astăzi a devenit realitate. Astfel, fiecare membru va putea fi reprezentat în discuțiile cu instituțiile publice în vederea protejării și promovării activităților din domeniul.  Autoritățile statului au de astăzi un partener în noi și împreună dorim să construim o viziune comună, inovativă asupra sectorului.”

Profesioniști din sectorul de înfrumusețare s-au alăturat demersului lui Cristi Pascu de a înființa o Asociație care să răspundă nevoilor lor și să se transforme într-un partener de consultare și dialog credibil al autorităților statului.

„ Sectorul acesta de activitate este unul cu o dinamică rapidă, cu un nivel mare de inovare și implicare, ca urmare cred că, într-un timp foarte scurt, vocea noastră va fi cunoscută la nivel central și împreună cu autoritățile putem lucra la îmbunătățirea legislației, la apărarea drepturilor membrilor noștrii și nu în ultimul rând la îmbunătățirea pregătirii profesionale a angajaților. Invit pe aceasta cale pe toți cei care fac parte din sector să se alăture Asociației pentru că împreună suntem mai puternici”, a concluzionat Președintele ANSBR.

Membrii fondatori ai Asociației sunt: Cristi Pascu – profesionist recunoscut în domeniu, antreprenor, a terminat Facultatea de Drept, Irina Gârdea- creator, fondatorul celei mai mari comunități de cosmeticiene din România, Oxana Novacovici- antreprenor în industria frumuseții, Bobby Ioniță- co-fondator al celui mai mare grup de frizerie/coafor din România, Mariana- Mara Grigorescu- antreprenor în industria frumuseții, Geta Voinea- experiență de 40 de ani în domeniu, Ciprian Ungureanu- profesionist recunoscut în acest domeniu.

RELATED ARTICLES