spot_img
AcasăEconomieE.ON lansează proiectul E.ON Drive de încărcare a autovehiculelor electrice


E.ON lansează proiectul E.ON Drive de încărcare a autovehiculelor electrice

Compania E.ON a lansat, la Cluj-Napoca, conceptul E.ON Drive, care cuprinde pachete de echipamente de încărcare a autovehiculelor electrice și servicii pentru piața locală de mobilitate electrică, conform Profit.ro.

De asemenea, E.ON si MOL vor dezvolta, în România, o rețea națională de 40 de stații de încărcare a vehiculelor electrice, ca parte a unui proiect european. Anul trecut, un consorțiu din care fac parte și Mol și E.ON (NEXT-E ) a obținut acordul Comisiei Europene în vederea asigurării unei finanțări europene în valoare de 18,8 milioane de euro pentru instalarea și gestionarea a peste 250 de prize pentru mașini electrice cu încărcare ultra-rapidă pe autostrăzile din Cehia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Croația și Romania.

Anul trecut E.ON a dezvoltat și o aplicație mobilă pentru serviciile de tip self-care, Mobile Myline, care a fost descărcată de peste 100.000 de ori în doar câteva luni. Totodată, E.ON Myline, platforma unde sunt active circa 540.000 de conturi, a devenit unul dintre cele mai accesate portaluri self-care ale unui furnizor de energie din România, potrivit sursei citate. Astfel, este operată platforma https://acces.delgaz.ro/, dedicată potențialilor clienți care au rețeaua de distribuție în proximitatea lor.


RELATED ARTICLES