spot_img
AcasăComunicateEXEC-EDU oferă burse de peste 7.000 de euro pentru antreprenori


EXEC-EDU oferă burse de peste 7.000 de euro pentru antreprenori

EXEC-EDU, liderul pieței de executive education, segmentul de top al pieței de training, lansează a patra ediție a programului de burse EXEC-EDU, destinate antreprenorilor și managerilor din companii antreprenoriale din toată țara. Pe fondul crizei generate de pandemie, compania a majorat valoarea burselor, așadar în cadrul ediției din acest an EXEC-EDU va oferi 10 burse totale și parțiale, cu o valoare totală de peste 7.000 de euro.

Cursurile care pot fi accesate prin intermediul acestor burse sunt sunt Leadership 360, Managementul proiectelor, Managementul strategic al resurselor umane, Manager în era transformării digitale. Acestea sunt programe de pregătire complexe, organizate în formate flexible, care facilitează antrenarea competențelor pe parcursul mai multor luni, în cadrul unor sesiuni practice de învățare însoțite de întâlniri de lucru în echipe.

Academia de management EXEC-EDU are o tradiție de peste 20 de ani și reunește 9 programe de pregătire ce oferă o perspectivă unitară, de ansamblu, asupra unor competențe vitale pentru succesul organizației: leadership, resurse umane, strategie, operațiuni, managementul proiectelor, finanțe.

”Formatul hibrid și elementele suplimentare de învățare colaborativă, la distanță, introduse anul trecut, oferă beneficii suplimentare, pentru că participanții rămân conectați la învățare și în afara orelor de curs. De aceea, anul trecut, programele de management și leadership au înregistrat un număr mai mare de solicitări, în ciuda pandemiei.

Oferim aceste burse deoarece credem că antreprenorii au nevoie mai mult ca oricând de idei noi, de redefinirea modelelor de business și de deprinderea de noi competențe care să îi ajute să își susțină sau chiar să își dezvolte afacerea în această perioadă turbulentă. Un avantaj suplimentar este interacțiunea dintre cursanți cu profile diferite, manageri și antreprenori din întreaga țară, care fac schimb de idei și opinii, ceea ce reprezintă un mare avantaj în perioade dificile, deoarece îi ajută să fundamenteze mai bine deciziile pe care le iau în business-urile lor”, declară Oana Scarlat, CEO EXEC EDU.

Motivele pentru care cursanții aleg cursurile EXEC-EDU sunt diferite. Top managementul din companiile antreprenoriale și antreprenorii participă la cursuri pentru a accelera dezvoltarea companiilor din care provin, având acces la expertiză de top și networking de calitate. Participanții din segmentul middle management sunt motivați și de obținerea unei certificări valoroase, alături de creșterea competențelor, de exersarea abilității de luare a deciziilor, dar și de posibilitatea unei promovări în companie.

”Până în prezent, circa peste 80 de cursanți au beneficiat de programul nostru de burse, iar majoritatea au revenit și pentru alte cursuri. Toți și-au atins obiectivele profesionale pe care le aveau când au decis să participe la cursuri, fie că a fost vorba de o evoluție ierarhică, schimbarea stilului de leadership sau dezvoltarea business-ului propriu”, declară Oana Scarlat.

Mai multe detalii despre bursele acordate puteți găsi pe  https://exec-edu.ro/ iar regulamentul concursului poate fi consultat aici.





















RELATED ARTICLES