spot_img
AcasăEconomieHidroelectrica intenționează să cumpere active de la CEZ România și Enel România


Hidroelectrica intenționează să cumpere active de la CEZ România și Enel România

Hidroelectrica susține că intenționează să achiziționeze active ale CEZ România și Enel România, motiv pentru care este dispus să cheltuiască 10 milioane de euro, fără TVA, pe consultanță, potrivit Hotnews.ro.

Compania a publicat vineri, pe portalul de achiziții publice, anunțul privind achiziția de servicii de consultanță pentru suma impresionantă de 47,21 milioane lei, fără TVA.

Cine dorește să participe la licitație, poate trimite oferta până pe 3 octombrie 2019, dată la care vor fi deschise toate plicurile. Durata contractului este de 18 luni, putând fi ulterior reînnoit.

De asemenea, în fișa de date se precizează că există posibilitatea de prelungire în funcție de durata procesului de achiziție a companiilor CEZ și ENEL. Hidroelectrica va putea solicita modificarea acestor termene de realizare a sarcinilor în funcție de modificările legislative ce pot apărea sau din orice alte cauze justificate.

Practic, durata contractului nu este bătută în cuie. La fel cum nu este sigură nici achiziționarea acelor active.RELATED ARTICLES