spot_img
AcasăEconomieMega Image deschide încă 50 de magazine până la sfârşitul anului


Mega Image deschide încă 50 de magazine până la sfârşitul anului

Retailerul Mega Image vrea să deschidă încă 50 de magazine până la sfârşitul anului, după cele 35 inaugurate până în prezent în acest an, a declarat, miercuri, pentru News.ro, Adrian Nicolaescu, vicepreşedinte de marketing, comunicare şi sustenabilitate Mega Image, fără a preciza valoarea totală a investiţiei.

Reţeaua cuprinde în prezent 706 magazine în toată ţara.

”Suntem în grafic, ne ţinem de plan. Vrem să ne atingem obiectivul, este o cursă contra-cronometru, dar este timp. Sper să atingem până la sfârşitul anului cu încă 50 de magazine de acum încolo. Oraşele sunt alese. Suntem prezenţi în Cluj, Iaşi, Timişoara. Planul este foarte bine pus la punct. Vineri inaugurăm la Focşani, unde deschidem cel mai mare magazin preluat de la Zamfir, iar alte două în scurt timp la Iaşi”, a declarat, pentru News.ro, Adrian Nicolaescu.

El afirmă că planul este să ajungă în oraşele mari, unde clientela deja există.

”Depinde foarte mult de capacitatea de a obţine toate autorizaţiile”, a adăugat el.

În noul spaţiu concept #MegaStreetFood se produc pe loc preparate de street food, loc ce reuneşte patru restaurante cu specific international, anunță News.ro.

”Noul concept #MegaStreetFood a fost creat pornind de la tendinţele din retail-ul internaţional, prin care spaţiul magazinelor este reinventat pentru a oferi noi experienţe, în care clientii îşi pot face cumpărăturile, dar, în acelaşi timp, pot servi preparate gustoase în acelaşi loc. Mai mult, popularitatea restaurantelor de tip street food, atât în oraşe, cât şi la festivaluri, a influenţat specificul noului concept”, spun reprezentanţii Mega Image.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 706 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timişoara, Iaşi  şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti.RELATED ARTICLES