spot_img
AcasăEconomieNew Kopel, investiţii de 20 mil. euro în România


New Kopel, investiţii de 20 mil. euro în România

Grupul New Kopel anunţă investiţii de 20 milioane euro în România anul acesta. Asta după ce anul trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 20,5 milioane euro, în creştere cu 11% faţă de aceeaşi perioadă din 2015. 

Potrivit agenţiei de presă News.ro, New Kopel a investit anul trecut aproximativ 13 milioane de euro. „Grupul şi-a stabilit ca obiectiv cheie o creştere a flotei administrate în leasing operaţional cu 20% şi o intensificare a activităţii de Rent a Car cu până la 15%”, arată comunicatul transmis News.ro.

Flota administrată în sistem de leasing operaţional şi rent a car a crescut cu 25% în 2016, la peste 3.500 de maşini aflate în administrare.

Pentru acest an, grupul estimează că activitatea din cadrul Sixt Rent a Car va creşte cu 15%, iar cea a Sixt New Kopel Operational Leasing – cu 20%. “Suntem atenţi la mişcările pieţei şi la nevoile clienţilor noştri. La nivel de Grup, am construit o echipă talentată şi creativă de profesionişti capabili să ofere simultan toate soluţiile existente la acest moment în industria auto: rent a car, leasing operational, vânzări de maşini SH şi noi şi service auto”, a declarat directorul general al New Kopel Group Romania, Tal Lahav.

Pe piata locală New Kopel Group deţine dealerul Opel Union Motors şi firma de rent-a-car şi leasing operaţional Sixt New Kopel, dar şi divizia de maşini second-hand Sixt New Kopel SH. Parte a Grupului Shlomo, unul dintre cele mai mari holdinguri din Israel, compania New Kopel este prezentă în România de zece ani.RELATED ARTICLES