spot_img
AcasăComunicatePlatforma online care aduce împreună inițiativele sustenabile din România


Platforma online care aduce împreună inițiativele sustenabile din România

Oamenii cred că sunt prea mici ca să aducă o schimbare pentru planetă. Dar, de fapt, schimbarea începe chiar cu pașii mici făcuți de fiecare dintre noi. Pași care nu sunt doar o declarație, ci au devenit parte din comportamentul nostru de zi cu zi. Pentru toți cei care vor să își „înverzească” stilul de viață, pentru toți cei care doresc să trăiască mai sustenabil, să facă alegeri de consum responsabil, avem un mesaj important: Treci pe verde!   https://wwf.ro/implica-te/treci-pe-verde/ .

„Proiectul este la început, deocamdată strângem inițiativele pe harta interactivă Treci pe verde și ne dorim ca pe viitor să creăm o serie de alte inițiative care să crească vizibilitatea acestor afaceri și, implicit, să le ajute să prospere pentru binele nostru, al tuturor.  WWF România are o experiență de peste 15 ani în lucrul cu comunitățile locale, am acționat întotdeauna pentru susținerea meșteșugarilor și a micilor afaceri locale, în sinergie cu proiectele noastre de conservare. Prosperitatea oamenilor depinde de modul cum îngrijim natura, iar calea este promovarea acelor inițiative de business care pot contribui la această soluție”, spune Hanny Bratu, manager de Marketing și Fundraising la WWF România.

Așa că adresăm o chemare afacerilor sustenabile (producători și furnizori de servicii) să fie prezente pe harta platformei!

Nu în ultimul rând, vei afla ceea ce spune și sloganul nostru și anume că „E ușor să fii ecologist”. Prin urmare, fii ecologist în fiecare zi și consultă harta magazinelor, restaurantelor, serviciilor, locurilor de cazare și multe altele, pe https://wwf.ro/implica-te/treci-pe-verde/ .

 

 













RELATED ARTICLES