spot_img
AcasăEconomiePoșta Română a livrate circa 120.000 de colete de Black Friday


Poșta Română a livrate circa 120.000 de colete de Black Friday

Poşta Română a triplat numărul de colete livrate de Black Friday, în parteneriat cu Emag, faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, livrând peste 120.000 de colete.

Compania a livrat aproximativ 35.000 de produse în București.

„Este un semnal foarte bun, care ne arată creșterea interesului pentru serviciile Poștei Române în mediul urban. Am atins un vârf de livrări de 15.000 pe zi. În numai 6 zile, în jumătate din timpul dedicat campaniei, oficiile Poștei Române au livrat 98% dintre comenzile primite”, se precizează în comunicatul companiei.

Elena Petraşcu, Directorul General al Poştei Române, a declarat că „experiența anilor trecuți a ajutat la strângerea colaborării cu eMag, în beneficiul clienților”.

„În prezent avem de trei ori mai multe oficii PostCollect, în parteneriat cu Emag, comparativ cu anul trecut. Am reacționat firesc la o nevoie în creștere din partea clienților. Atât cantitativ, cât și calitativ, putem spune, în acest moment, că relația noastră cu eMag și clienții noștri este descrisă pe scurt prin calitate și profesionalism”, a adăugat Elena Petrașcu.


RELATED ARTICLES