spot_img
AcasăEconomiePrimăria Capitalei cumpără beton în valoare de 6,2 milioane euro


Primăria Capitalei cumpără beton în valoare de 6,2 milioane euro

Compania municipală Trustul de Clădiri Metropolitane București a lansat o licitație prin care vrea să cumpere beton în valoare de până la 29,74 milioane lei (6,22 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunț publicat pe platforma SICAP.

Obiectul contractului îl reprezintă achiziția betonului de ciment gata de turnare, inclusiv asigurarea transportului la locul unde se află obiectivele de investiții, precum și serviciile de pompare, confor, Profit.ro.

Durata contractului este estimată la 24 luni, iar tipul procedurii este licitație deschisă. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 ianuarie 2020. Compania municipală Trustul de Clădiri Metropolitane București a apărut în cadrul holding-ului de societăți comerciale înființate de Consiliul General al Muncipiului București, la propunerea Primarului General, Gabriela Firea.

Consiliul General al Municipiului București a decis, la finalul lunii august, să reînființeze cele 20 de companii municipale aflate în subordinea Primăriei Capitalei, desființate prin decizii definitive ale instanței.RELATED ARTICLES