spot_img
AcasăComunicateRomânia Eficientă Forum: Buildings for 55


România Eficientă Forum: Buildings for 55

SAVE THE DATE: 22 noiembrie, Forumul România Eficientă

Cea de-a treia ediție a Forumului România Eficientă, o conferință internațională dedicată eficienței energetice în clădiri, va avea loc online în data de 22 noiembrie a.c., între orele 11:00 – 13:15. Ediția de anul acesta are loc în contextul revizuirii Directivei privind Performanța Energetică a Clădirilor și al Pachetului legislativ Fit for 55, care urmărește reducerea emisiilor de CO2 din UE cu 55% până în 2030, rolul clădirilor fiind esențial în atingerea acestei ținte.

Evenimentul va reuni experți, autorități publice și reprezentanți ai industriei pentru a dezbate oportunitățile și provocările sectorului eficienței energetice în clădiri în România și în regiune.

Forumul este organizat în cadrul Programului România Eficientă, cel mai mare proiect multianual de promovare a eficienței energetice în clădiri cu finanțare privată.

Dezvoltat de EPG și finanțat de OMV Petrom, proiectul are componente de informare și educare, de conștientizare a beneficiilor aduse prin creșterea performanței energetice a clădirilor, precum și lucrări de renovare aprofundată, la standarde nZEB, a mai multor școli publice din diferite regiuni geografice ale țării.

Detalii complete, inclusiv agenda Forumului, găsiți pe: www.romania-eficienta.ro/romania-eficienta-forum-buildings-fit-for-55/.

Conferința va fi transmisă LIVE pe site-ul România Eficientă și pe paginile de Facebook ale România Eficientă și Energy Policy Group.

RELATED ARTICLES