Studiu Faunus Plant: 125 de lei – bugetul mediu pe care românii îl alocă pentru produsele naturiste pentru întărirea imunității

0
3


O analiză a producătorului Faunus Plant, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de remedii naturiste, arată preferințele românilor în privința acestui tip de produse pentru sezonul toamnă-iarnă, cunoscut și ca sezonul răcelilor. Produsele vedetă sunt siropurile, ceaiurile și tincturile pe bază de echinacea și de cătină din gamele Vitaminizantus – gama pentru imunitate și Respiratorus – gama pentru tuse, răceală și gripă. De asemenea, mulți dintre clienții Faunus Plant se orientează și spre produsele pentru afecțiunile reumatice, din gama Reumaticus.

Toate produsele din portofoliul companiei sunt fabricate manual din plante medicinale curate, nemodificate și eficiente, sunt certificate internațional și se pot folosi pentru tratarea celor mai comune afecțiuni.

„Bugetul mediu per coș de achiziție în 2021 a fost de 125 de lei. Când vine vorba despre produsele pentru imunitate, nevoile oscilează între gamele pentru imunitate și cele pentru tratarea gripelor și răcelilor, dar și a afecțiunilor reumatice. Ne așteptăm la o creștere a vânzărilor în următoarea perioadă pentru că tot mai mulți oameni au început să se orienteze spre pachetele noastre, care aduc o multitudine de avantaje. În primul rând sunt de o calitate superioară, certificată internațional.  Fiind produse manual, din plante medicinale și aromatice atent selecționate, au o eficiență crescută. În același timp, acoperă o cură de până la 48 de zile, la prețuri atractive. Bugetul mediu pentru astfel de pachete este de aproximativ 100 de lei”, declară Flaviu Matei, director general Faunus Plant.

Imunizarea și vitaminizarea sunt esențiale în sezonul rece, iar în contextul actual, oamenii acordă o atenție sporită sănătății lor. Imunizarea și vitaminizarea sunt cuvinte cheie în această perioadă. Faunus Plant oferă produse naturiste, dar și pachete complete atât pentru adulți, cât și pentru copii. Sezonul rece este cel în care românii consumă produsele 100% naturale cel mai mult.

„Clienții noștri au devenit tot mai atenți la ceea ce cumpără și apreciază raportul calitate-preț. Se informează mai mult și acordă o mare importanță părerilor celor care au folosit deja produsele Faunus Plant. Investim în mod constant în dezvoltarea site-ului nostru prin adăugarea de noi funcționalități și prin simplificarea procesului de comandă. De asemenea, din luna martie a acestui an, am accelerat expansiunea colaborărilor din zona de retail. Suntem prezenți în marile rețele de magazine naturiste din întreaga țară și avem parteneriate cu principalii jucători pe canalul de eCommerce.

În ultimul an, livrările au devenit internaționale, tot mai mulți români din diasporă alegând produsele Faunus Plant. Astfel, comenzile plasate online pot ajunge în orice colț al Europei.

Această expansiune va continua, iar din această toamnă ne vom extinde și spațiile de producție. De asemenea, urmează să achiziționăm și un nou utiliaj de dozare a gelurilor și cremelor. Investițiile totale se ridică la aproximativ 20.000 de euro. La începutul anului 2022, plănuim să lansăm și alte noi produse sub brand propriu”, spune Flaviu Matei.

Faunus Plant este o afacere de familie, fondată de familia Matei la începutul anilor 1990, cu un portofoliu de peste 150 de produse fabricate exclusiv din plante. Cei mai mulți dintre clienții finali sunt din marile orașe ale României, precum București, Brașov, Cluj-Napoca sau Iași. Cu sediul în județul Bihor, Faunus Plant livrează remedii și produse naturiste în toată țara și în statele din Uniunea Europeană, în 24/48 27de ore de la confirmarea comenzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here