spot_img
AcasăEconomieTBI Bank lansează un parteneriat cu TUI TravelCenter


TBI Bank lansează un parteneriat cu TUI TravelCenter

TBI Bank lansează în parteneriat cu TUI TravelCenter un produs online pentru finanţarea pachetelor de vacanţă, prin intermediul soluţiilor de plată integrate în platforma eCommerce a TBI Credit, parte a TBI Bank, conform Curs de guvernare.ro.

Noul produs de finanţare 100% digital este parte a strategiei TBI de dezvoltare a serviciilor oferite pe segmentul de finanţare turistică, după lansarea de anul trecut a primului produs din portofoliul băncii pe această zonă. Această metodă de plată are la bază un flux de finanţare online care permite identificarea clienţilor printr-un scurt apel video şi semnarea electronică a documentelor.

„Planificarea vacanţelor trebuie să fie simplă şi rapidă, fără a deveni o povară. Acelaşi lucru e valabil şi când vine vorba despre plata vacanţei. Noua soluţie de finanţare permite acest lucru: este o metodă prietenoasă de plată, care le permite clienţilor să se bucure de cumpărături fără să simtă presiune pe buget”, declară Kostas Tovil, Senior Vice President E-Commerce TBI Bank.

Bank este o instituţie bancară parte a grupului 4Finance, cel mai mare grup european de credite de consum accesibile online şi pe dispozitive mobile, cu activităţi în România, Bulgaria, Germania şi Suedia. Cu o reţea de parteneri care numără peste 6.600 de puncte de vânzare, TBI Bank deserveşte peste 1,2 milioane de clienţi.RELATED ARTICLES