spot_img
AcasăEconomieTinerii antreprenori vor fi finanțați pentru a participa la târguri internaționale și...


Tinerii antreprenori vor fi finanțați pentru a participa la târguri internaționale și să-și creeze o identitate vizuală

Antreprenorii aflați la început de drum vor putea beneficia de un ajutor financiar nerambursabile de până la 50.000 lei pentru a-și crea identitatea vizuală și să poată participa la târguri internaționale, a declarat Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în timpul unei conferințe dedicate problemelor cu care se confruntă producătorii români.

Acest program va demara în luna mai a acestui an, a dat asigurări Petrescu. „Face parte din demersul de a încuraja micii antreprenori. Este un program la care am ținut foarte mult și ajută mediul de afaceri, combinat cu un alt program pentru microindustrializare, unde aplicanții pot beneficia de granturi pentru a fi investite în echipamente. Dacă cele două converg, vom avea un nivel de productivitate mai ridicat. Vorbim și despre zona educației, unde trebuie să creștem nivelul de pregătire al angajaților”, a declarat Alexandru Petrescu, citat de Agerpres.

Totodată, acesta este de părere că România trebuie să investească mai mult la nivelul educației, să se întoarcă în zona unui învățământ vocațional. Iar inițiativele din acest domeniu trebuie susținute și de către stat.


RELATED ARTICLES