spot_img
AcasăEconomieVeroniki Holding investește 10 milioane euro într-o fabrică în România


Veroniki Holding investește 10 milioane euro într-o fabrică în România

Veroniki Holding, grup ce are investiţii de peste 400 de milioane de euro în ultimii zece ani în Europa, a intrat pe piaţa de ambalaje din materiale reciclabile în România printr-o investiție de 10 milioane de euro într-o fabrică din comuna Conteşti, Dâmboviţa.

Noua fabrică va permite grupului să își extindă domeniul de activitate prin producția de ambalaje r-PET destinate industriei alimentare din România

„Prin investiţia de la Conteşti ne menţinem misiunea companiei, aceea de a crea valoare pe termen lung în beneficiul clienţilor, angajaţilor şi acţionarilor săi. Începând cu data de 8 septembrie 2017, vom produce în fabrica de la Conteşti, prin procesul de termoformare, caserole destinate ambalării diferitelor tipuri de carne şi produse din carne, precum şi diverse caserole cu capac destinate ambalării produselor vrac din cadrul marilor reţele de magazine alimentare. Tehnologia inovativă, desfăşurată în conformitate cu standardele europene, va permite ca ambalajele noastre să fie personalizate şi pentru tipuri de produse speciale”, a declarat Adrian Niţică, director general Veroniki EcoGroup.

Noua unitate, cu laborator propriu, are tehnologii de ultimă generaţie, certificate EFSA (European Food Safety Authority) de către Institutul Fraunhofer (Germania), cu standardele de management ale calităţii implementate (BRC IoP V, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001), pentru a îndeplini toate condiţiile de siguranţă alimentară, producţia de caserole şi folie PET fiind estimată la 8.500 tone anual şi desfaşurată pe o suprafaţă de 5.200 mp.
RELATED ARTICLES