Vodafone România achiziţionează 100% energie verde pentru derularea operaţiunilor

0
10


Operatorul Vodafone România a anunţat luni o etapă majoră în cadrul obiectivului asumat, de a reduce amprenta de carbon şi impactul asupra mediului, astfel că, începând din 2020, compania achiziţionează în proporţie de 100% energie verde, din surse regenerabile, pentru derularea operaţiunilor sale, ca urmare a renegocierii contractelor cu furnizorii de energie, scrie News.ro

”Pentru energia verde achiziţionată în 2020, certificatele de provenienţă vor fi eliberate de către furnizori la începutul anului următor sau semestrial, după caz”, arată compania într-un comunicat.

Utilizarea de energie verde în toată amprenta de consum este una din măsurile prin care Vodafone România îşi propune să crească eficienţa energetică, să reducă emisiile de carbon şi, implicit, impactul asupra mediului, spun reprezentanţii companiei.

Grupul Vodafone şi-a asumat reducerea cu 50% a emisiilor de gaz de seră şi achiziţionarea în proporţie de 100% de energie din surse regenerabile, până în 2025, potrivit sursei amintite.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicaţii şi tehnologie din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here