spot_img
AcasăComunicateXiaomi sărbătorește alături de fanii Mi din întreaga lume evenimentul “1000 de...


Xiaomi sărbătorește alături de fanii Mi din întreaga lume evenimentul “1000 de magazine Xiaomi”

 • Deschiderea magazinului Xiaomi cu numărul 1000 pe fondul presiunii Covid-19 este o dovadă a potențialului puternic al companiei
 • Până la data de 15 iunie, utilizatorii din România se vor bucura de reduceri speciale și cadouri promoționale în Mi Store Mega Mall București

  Xiaomi, lider global în tehnologie, a anunțat deschiderea a peste 1000 de magazine Xiaomi pe piețele internaționale* și a marcat o etapă majoră în expansiunea globală. Pentru a sărbători momentul, Xiaomi organizează evenimentul “1000 de magazine Xiaomi” și va oferi cadouri exclusive și reduceri pentru mai multe produse ca dovadă a recunoștinței față de fanii și clienții fideli Mi, care au ajutat compania să atingă aceste noi performanțe.

  Promoțiile sunt valabile până la data de 15 iunie și în Mi Store Mega Mall București. Singurul magazin fizic Xiaomi din România vine cu reduceri consistente pentru unele dintre cele mai populare produse. De asemenea, fanii Mi se vor bucura și de cadouri exclusive care vor marca evenimentul**.  

  Smartphone-ul Mi 10T Pro 5G (8GB+128GB) va putea fi achiziționat la prețul promoțional de 1.899 lei. 

  Din gama ecosistem, noul Mi Smart Band 6 va avea prețul promoțional de 179 lei, Mi Air Purifier 2H va costa doar 399 lei, bateria externă Mi Power Bank 3 Pro 20000mAh – 169 de lei și Mi Bluetooth Selfie Stick – 69 de lei. 

  De asemenea, în Mi Store Mega Mall București vor exista și pachete promoționale. Spre exemplu, aspiratorul vertical Mi Vacuum Cleaner G10 va putea fi achiziționat împreună cu Mi Vacuum Cleaner Mini la prețul promoțional de 1.249 lei. Un alt pachet conține două camere de supraveghere Mi 360 Home Security Camera 2K Pro la prețul de 399 lei. 

   

  Împotriva tuturor așteptărilor – Magazinul Xiaomi cu numărul 1000 se deschide după cel mai rapid an de creștere

  Această performanță semnificativă a fost realizată în ciuda circumstanțelor dificile în care au fost puse magazinele fizice din întreaga lumea. Succesul magazinelor Xiaomi este o dovadă a puterii brandului în rândul consumatorilor și a potențialului enorm pentru companie de a prospera la nivel global.

  Magazinele fizice Xiaomi sunt independente și operate de partenerii autorizați Xiaomi. Toate magazinele internaționale Xiaomi funcționează în conformitate cu standardele companiei și vând exclusiv produse Xiaomi autorizate. Astfel, magazinele Xiaomi reprezintă standardele ridicate ale activității de retail offline a companiei.

  Campania globală Xiaomi Store – la 5 ani de la debut

  Primul magazin global Xiaomi și-a deschis porțile pentru fanii Mi în Singapore, în anul 2016. De atunci, numărul magazinelor s-a extins rapid la nivel global.

  Pentru a marca acest moment deosebit, Xiaomi organizează evenimentul “1000 de magazine Xiaomi”, care va fi sărbătorit online și offline ca o modalitate de a răsplăti consumatorii Xiaomi și fanii Mi care au susținut compania și au crezut în produsele sale de-a lungul anilor.

  Promoțiile se vor desfășura la majoritatea magazinelor Xiaomi din lume. Cadourile exclusive pentru eveniment vor avea un logo Xiaomi special conceput, compus din sintagma „Mulțumesc” în zeci de limbi diferite – o expresie de recunoștință pentru toți fanii Mi care au făcut posibilă această etapă. 

  Xiaomi și-a pus amprenta în cel mai rapid ritm, de când a început programul Xiaomi Store în 2016. Nu ne putem gândi la nici o modalitate mai bună de a-i răsplăti pe toți fanii Mi care ne-au sprijinit în acest an plin de provocări, decât prin găzduirea acestui eveniment în magazinele noastre.

  *Cu excepția Chinei continentale și a Indiei.

  **Oferta este valabilă în Mi Store Mega Mall București. Detalii, în magazin.

RELATED ARTICLES