spot_img
AcasăComunicateAlpha Bank lanseaza pe piata din Romania ultima generatie de terminale EFT-POS...


Alpha Bank lanseaza pe piata din Romania ultima generatie de terminale EFT-POS in parteneriat cu Printec

Alpha Bank lanseaza pe piata din Romania ultima generatie de terminale EFT-POS in parteneriat cu Printec

O nouă generatie de terminale EFT-POS – Verifone Engage – este lansata in Romania de Alpha Bank, marcand un pas evolutiv pe piata locala a platilor. Aceste terminale au fost dezvoltate utilizand cele mai noi standarde, oferind o experienta imbunatatita utilizatorului, au o viteza crescuta, securitate maxima si o integrare usoara cu alte sisteme. Cu generația anterioara (VX) Alpha Bank Romania si Printec au castigat deja o experienta solida pe piata locala, integrand cu succes terminalele de plata cu sisteme de fidelizare, solutii ERP diferite si alte tipuri de sisteme self-service si kiosk.

Certificarea noilor terminale a fost finalizata, noile modele vor fi introduse in portofoliul Bancii in zona serviciilor de acceptare, iar terminalele vor fi disponibile in curand pentru comercianti.

Noile terminale Verifone Engage folosesc o platforma foarte sigura si stabila atat la nivel de hardware, cat si de software; operatiuni complexe putand fi astfel initiate respectand cele mai noi standarde PCI si EMV. Pe o piata care prezinta o cerere in crestere permanenta pentru o mai buna eficienta operationala, experienta de utilizare superioara si functii diverse, si complexe cu valoare adaugata, terminalele Verifone Engage fac diferenta. Funcțiile diferentiatoare, cum ar fi memoria crescuta si  puterea interna de procesare, ecranul color de inalta rezolutie cu capacitati grafice imbuntatite, controlul ecranului tactil si comunicatie radio 3G / 4G / WiFi / Bluetooth, toate contribuie la o experienta superioara in utilizare.

 

Desi tehnologia contactless a castigat teren in ultimii ani, situatia generata de pandemia COVID-19 a dus la o adoptare mai larga si mai rapida de catre consumatori. Datorita functionalitatii lor portabile, terminalele Engage nu permit doar tranzactii contactless la punctul de vanzare, dar sunt, de asemenea, si o optiune foarte buna pentru servicii de livrare, curierat si orice alt serviciu care este utilizat din ce in ce mai mult in aceasta perioada in care nevoia de siguranta digitala, dar si de distantare sociala este ridicata.

 

„Alpha Bank Romania este alaturi de clientii sai, asigurandu-le suportul necesar pentru a depasi cu succes acest moment dificil si pentru a beneficia de oportunitatile de crestere viitoare. Impreuna cu partenerul nostru Printec, punem la dispozitia clientilor nostri o infrastructura de plata noua, avansata si flexibila. Suntem increzatori ca noua generatie de terminale POS va fi bine primita de catre clientii nostri, oferind o experienta de plata superioara pe piata locala. ” a declarat domnul Cristian Dragos, Vicepresedinte Executiv Retail Banking, Alpha Bank Romania.

 

“Ne bucura colaborarea cu Alpha Bank in acest proiect, iar finalizarea intregului proces reprezinta o noua borna in industria de plati din Romania. Partea noastra implica livrarea dispozitivelor EFT- POS, mentenanta si suportul tehnic necesare, alaturi de analiza, designul si intretinerea aplicatiilor de baza si ale tuturor celorlalte functionalitati ale platformei software. Prioritatea Printec ramane aceea de a combina expertiza tehnica cu cea de dezvoltare software, astfel ca nevoile si cerintele partenerilor sa le traspunem in solutii personalizate care genereaza valoare adaugata”. a spus Ionut Cristea, Director General, Printec Romania

RELATED ARTICLES