AcasăComunicateComision de administrare zero și dobândă fixă de până la 4% pe...


Comision de administrare zero și dobândă fixă de până la 4% pe an pentru depozitele la termen, în lei, de la CEC Bank

Bucuresti, 18.12.2019Cu ocazia aniversarii a 155 de ani, clienții CEC Bank se pot bucura de depozitele la termen, în lei, cu maturitate de 6, 12 sau 24 luni cu dobânzi de până la 4% pe an și zero comision de administrare cont curent pe întreaga perioadă de constituire a depozitului.

Promoția este valabilă pentru clienții persoane fizice care își deschid depozite în lei pe termene de 6, 12 sau 24 luni în perioada 18.12.2019 – 31.03.2020.

Cu o tradiție de 155 de ani, CEC Bank își propune să joace un rol activ în încurajarea unui comportament financiar responsabil, iar economisirea este un element esențial. De aceea,  susținem activitatea de economisire prin produse atractive, cu dobânzi competitive. CEC Bank este în top 5 bănci în ceea ce privește dobânzile la depozitele la termen, în lei, pentru populaţie. În plus, pe lângă atragerea de resurse, CEC Bank va continua să finanțeze economia românească prin credite pentru investiții personale sau pentru antreprenori”, a declarat Bogdan Neacșu, Director General – Președinte CEC Bank.

Pentru depozitele la termen, în lei, CEC Bank plătește o dobândă de 2.5% pe an pentru  plasamentele la termen de șase luni, 3.5% pe an pentru plasamentele la termen de 12 luni și 4% pe an pentru plasamentele la termen de 24 de luni. În plus, clienții care optează să-și constituie un depozit prin Internet și Mobile Banking, sau prin telefon (Tele CEC), beneficiază de un bonus de dobândă de 0,10 pp pentru depozitele constituite prin aceste canale.

Depozitele se pot constitui atât la ghișeele băncii, prin intermediul celor peste 1.000 de unități teritoriale, din care aproximativ 500 sunt amplasate în mediul rural, cât și prin soluțiile digitale ale Băncii – CEC Bank Mobile Banking, Internet Banking (CEConline) sau Phone Banking (TeleCEC). CEC Bank nu percepe comision pentru retragerea banilor de la ghișeele băncii, la expirarea termenului depozitului.

 

Despre CEC Bank

CEC Bank este banca românească cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent peste 2 milioane de clienți, cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de 29,3 miliarde lei, la sfârșitul anului 2018.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC).

Statul român, prin Ministerul Finanțelor Publice, este unicul acționar al CEC Bank, iar în luna noiembrie a acestui an (a.c. 2019), în urma acordului Comisiei Europene, capitalul băncii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro

 

RELATED ARTICLES