spot_img
AcasăComunicateCONNECTIONS - PREMIUL ÎNTÂI PENTRU INOVAȚIE ÎN LOGISTICĂ, CU DOI ROBOȚI UiPATH


CONNECTIONS – PREMIUL ÎNTÂI PENTRU INOVAȚIE ÎN LOGISTICĂ, CU DOI ROBOȚI UiPATH

București, 25 iunie 2019. Connections, lider pe piața de digital transformation din România, Bulgaria și Serbia și-a extins portofoliul de soluții pentru piața de transport și logistică cu doi roboți capabili să reducă erorile de procesare cu 100%, să combată “vârfurile” de procesare care duceau la overtime pentru angajați, să elibereze personalul de taskuri repetitive și să îi permită să se concentreze pe activități cu valoare adaugată mare.

Soluția creată de Connections – ‘trusted UiPath implementation partner’ – a luat premiul întâi în cadrul competiției Tranzit Innovation Award, cea de a treia ediție a concursului anual de inovație în Supply-Chain organizat de revista Tranzit.

„Este pentru prima dată când participăm la o astfel de competiție. Ne-am înscris din dorința de a arăta în industrie valoarea adăugată pe care abordările de digital transformation și robotic process automation o aduc, dincolo de aplicațiile software clasice. Trebuie să ținem cont că, mai ales pentru task-uri repetitive, roboții pot lucra 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, erorile sunt eliminate, performanța crește cu aproximativ 85%, productivitatea este mult mai mare, iar costurile scad cu aproximativ 65%”, declară George Niță, RPA Business Unit Manger, Connections.

Implementarea RPA pe frameworkul UiPath a durat aproximativ șase săptămâni și a fost creată pentru două companii cheie din industria logistică. Soluția a fost proiectată pe baza unei analize de business care a relevat două zone unde robotic process automation aduce valoare adaugată, respectiv activitățile repetitive cu volum mare, și zone de raportare unde este esențială eliminarea erorilor, inclusiv a celor generate de factorul uman.

În portofoliul Connections există un număr consistent de aplicații pentru industria de transport și logistică pe zona de management al costurilor și de eficientizare a flotelor de transport.

Connections a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizată în industrii variate, de la companii din zona FMCG și banking până la firme de contabilitate, companii de BPO, companii de servicii medicale și analize de laborator. Procesele robotizate au vizat departamente din zona financiar-contabilă și din zona operațională unde au fost automatizate operațiuni legate de raportări lunare, managementul concediilor, introducerea de facturi în softuri de contabilitate, dar și procese de back-office din industria bancară.

 

DESPRE CONNECTIONS

Connections este lider pe piața de digital transformation din România, având 300 de angajați și birouri în Bulgaria, Serbia și planuri de extindere la nivel global. Compania este specializată în IT Outsourcing, Business Process Outsourcing și Software Development. Clienții Connections sunt companii globale și companii medii românești din industrii precum Banking, FMCG, Oil & Gas, Telecom și Retail. Începând cu luna iulie 2018 Connections a semnat un parteneriat cu UiPath, platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adopție la nivel mondial, alături de care a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizată în industrii cheie. Totodată Connections a investit peste 200.000 euro în dezvoltarea unei platforme fintech de open banking menită să integreze API-urile puse la dispoziție de băncile din România, odată cu aplicarea directivei Revised Payment Service Directive (PSD2), care obligă băncile să dea acces la informații privind conturile bancare de plăți accesibile online, unor terțe părți care își pot dezvolta servicii de informații, plăți și alte servicii financiare către clienții băncilor.

Connections a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 5,5 mil euro. Detalii pe http://connectionsconsult.ro/RELATED ARTICLES