spot_img
AcasăComunicateProducător de dezinfectanți și-a triplat producția pentru a răspunde cererii explozive


Producător de dezinfectanți și-a triplat producția pentru a răspunde cererii explozive

București, 24.03.2020 – Pro Integrator, companie care produce dezinfectanți profesionali la standarde internaționale de calitate și-a triplat  producția zilnică a  capacității de productie și și-a dublat schimburile de muncă  în fabrica sa de la Bragadiru, județul Ilfov. Ca măsură adițională, compania a accelerat livrarea de produse de dezinfecție către toți clienții săi, companii private și de stat, precum și către consumatorii casnici.

Producătorul spune că actuala cerere este mult mai mare decât în alte perioade cu care s-a confruntat compania. „Ce este astăzi diferit, decât în cazul altor epidemii cu care populația s-a mai confrutat este faptul că acest virus are o capacitate de răspândire mult mai mare prin contacte sociale.” afirmă Cristian Stanciu, directorul companiei

De aceea, producătorul autohton de dezinfectanți și-a luat toate măsurile necesare pentru a putea face față cererii foarte mari de pe piață. Astfel, schimburile de lucru în unitatea de producție din Bragadiru, județul Ilfov au fost suplimentate, la fel și producția pentru gama de dezinfectanți. „Majoritatea clienților noștri sunt companii private dar și instituții publice precum spitalele din țară cărora le-am furnizat un volum dublu de dezinfectanți în această perioadă. De la declanșarea crizei medicale am solicitat la maximum capacitatea de producție pe toate tipurile de produse pe care le producem.” a continuat Cristian Stanciu, directorul companiei.

Pe toată durata perioadei stării de urgență, compania păstrează legătura constant cu autoritățile publice de la nivel local, regional și național precum și cu Direcțiile de Sănate Publică și cu furnizorii de substanțe active pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor din sistemul medical și din partea populației.

Despre companie&brand

Pro Integrator este o companie cu capital privat 100% românesc specializată în producerea și comercializarea de dezinfectanți profesionali pentru operatori publici si privati din sistemul sanitar, precum și de substanțe de dezinfectare si curățare pentru uz casnic și industrial.

Biroul de presă

Ovidiu Lazar –PR&Communications Manager

Apps: +40 748 528 714

E: ovidiu.lazar@klintensiv.comRELATED ARTICLES