spot_img
AcasăComunicatePwC obţine premiul pentru „Inovaţia Anului în Audit”


PwC obţine premiul pentru „Inovaţia Anului în Audit”

PwC a obţinut premiul pentru „Inovaţia Anului în Audit” la ediţia din acest an a premiilor International Accounting Bulletin.

Aplicaţia revoluţionară a PwC pentru auditul datelor, Halo, a primit premiul pentru „Inovaţia Anului în Audit” din partea prestigioasei publicaţii International Accounting Bulletin.

Premiile sunt decernate organizaţiilor care, având o abordare nouă sau inovativă în domeniul auditului, au adus o contribuţie majoră în îmbunătăţirea calităţii serviciilor de audit, a eficienţei acestora sau în creşterea valorii adăugate pentru clienţi. Juriul ia în considerare abordările de ultimă oră din spatele unei inovaţii, precum şi îmbunătăţirile aduse de aceasta eficienţei, acurateţei, fiabilităţii, gradului de satisfacţie al clienţilor şi creşterii calităţii auditului.

„Ne bucurăm foarte mult de acest premiu care vine ca o recunoaştere a tehnologiei de pionierat pe care o implementăm în întreaga noastră reţea globală. Capacitatea de a îmbina tehnologii de ultimă generaţie cu abilităţile specialiştilor PwC este esenţială pentru strategia noastră globală de audit şi schimbă felul în care derulăm serviciile de audit. Halo revoluţionează serviciile de audit ale PwC şi ne permite să valorificăm oportunităţile oferite de tehnologia de gestionare a datelor. Vom folosi această platformă digitală pentru a introduce noi produse de analiză de date care vor folosi, spre exemplu, inteligenţa artificială şi realitatea augmentată pentru a aduce valoare adăugată clienţilor noştrişi a identifica tipare şi tendinţe”, a declarat Kenneth Spiteri, Liderul Departamentului de Audit, PwC România.

„Aceste evoluţii creează oportunităţi majore pentru noi de a satisface cerinţele mereu în schimbare ale clienţilor şi ale altor părţi interesate. De asemenea, poate redefini peisajul serviciilor de audit prin posibilitatea de a introduce noi forme de audit în viitor – aşa cum ar fi auditul în timp real”, a adăugat Kenneth Spiteri.

Platforma Halo este utilizată de 14.000 de auditori PwC la nivel global, inclusiv din România, pe mai bine de 8.000 de contracte de audit pentru clienţi din întreaga lume. Peste 80 de miliarde de înregistrări de date au fost procesate la nivel global prin intermediul Halo.


RELATED ARTICLES