spot_img
AcasăComunicatePwC Romania isi extinde echipa cu un nou Partener in practica...


PwC Romania isi extinde echipa cu un nou Partener in practica de consultanta in afaceri si management

PwC Romania anunta extinderea echipei de consultanta specializata in tehnologie si transformare digitala prin recrutarea unui nou Partener in cadrul departamentului de consultanta in afaceri si management.

 

Cu o experienta de peste 20 de ani in managementul unora dintre cele mai mari companii din domeniul tehnologiei informatiei, Gabriel Voicila vine sa consolideze practica de consultanta de management a PwC Romania.

 

“Activitatea noastra de consultanta in materie de tehnologie se dezvolta rapid, pe masura ce am introdus noi produse si servicii menite sa ajute clientii nostri sa navigheze cu succes provocarile puse de transformarea digitala. Fie ca vorbim despre servicii de RPA, de utilizarea comerciala a dronelor si a aplicatiilor de analiza de Big Data, de implementarea de sisteme SAP sau de servicii de securitate informatica, aceste activitati cunosc cresteri semnificative de la un  an la altul si au o pondere tot mai mare in cifra de afaceri a PwC in Romania. Pentru a sustine aceasta crestere am simtit nevoia completarii echipei noastre cu un consultant reputat precum Gabriel, care cunoaste in profunzime piata tehnologiei informatiei din Romania” a declarat Ionut Simion, Country Managing Partner, PwC Romania.

 

”Am convingerea ca experienta, abilitatile si cunostintele dobandite de-a lungul carierei sale sunt elemente importante care ne vor ajuta sa contribuim cu solutii inovative  la proiectele de transformare digitala derulate in sprijinul clientilor nostri. Ii urez bun venit lui Gabriel in familia PwC si mult succes in proiectele viitoare!”, a adaugat Ionut Simion.

 

Gabriel Voicila este licentiat al Universitatii Politehnice Bucuresti si poseda un Executive MBA absolvit la Universitatea din Sheffield.

 

„Ma simt onorat sa ma alatur unei echipe prestigioase de profesionisti, asa cum este echipa de consultanta a PwC. Tehnologiile digitale transforma radical felul in care companiile opereaza si se dezvolta. Sunt increzator ca, prin experienta dobandita, voi contribui la oferirea unor solutii creative pentru clientii PwC pentru a se adapta la aceasta adevarata revolutie industriala 4.0”, a declarat Gabriel Voicila.

 

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in societate si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din reteaua PwC ajuta organizatiile si indivizii sa creeze valoarea adaugata de care au nevoie. Suntem o retea de firme prezenta in 158 de tari cu mai mult de 250.000 de specialisti dedicati oferirii de servicii de calitate de audit, consultanta fiscala si consultanta pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

 

© 2018 PwC. Toate drepturile rezervate.

 

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

 


RELATED ARTICLES