ROMGAZ mobilizează resurse pentru a sprijini în continuare spitalele din România: 1,5 milioane de lei pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina

0
18
Romgaz sprijină Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina alocând suma de 1.500.000 lei pentru achiziţionarea de materiale necesare luptei împotriva Coronavirus.

Adrian Volintiru, directorul general al Romgaz a declarat: “Preocuparea constantă a companiei noastre este de a-şi oferi suportul pentru îmbunătăţirea serviciilor medicale din România, confirmând astfel angajamentul ferm asumat de a fi mereu alături de comunitate şi de autorităţi în lupta cu pandemia. Împreuna cu Ministrul Economiei, Energiei Şi Mediului de Afaceri (MEEMA), Virgil Popescu, am identificat spitalele cu cele mai mari nevoi şi am decis să susţinem financiar achiziţionarea de produse necesare şi echipamente pentru a elimita efectele produse de Coronavirus”.

ROMGAZ vine în întâmpinarea nevoilor societăţii, la fel cum a făcut-o până în prezent, cu atât mai mult, cu cât este extrem de important ca fiecare să contribuie la combaterea efectelor provocate de Coronavirus şi să susţină spitalele care depun un efort incredibil pentru a avea succes în tratarea pacienţilor bolnavi de COVID 19.

„Doar împreună putem să acţionam rapid, eficient şi corelat! Este lăudabil efortul Ministrului Virgil Popescu de a coordona acţiunile companiilor din subordine astfel încât cât mai multe unităţi spitaliceşti să beneficieze de sprijin financiar important. Am spus prezent cu fiecare ocazie şi nu vom întârzia să susţinem spitalele şi implicit cadrele medicale care fac un efort supromenesc în lupta cu Coronavirus”, a conluzionat directorul general al ROMGAZ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here