spot_img
AcasăComunicateTBI Bank crește dobânda la 4,25% pe an pentru depozitele online cu...


TBI Bank crește dobânda la 4,25% pe an pentru depozitele online cu maturitate la 12 luni constituite până la finalul lui 2018

București, 11 octombrie 2018 – TBI Bank anunță creșterea cu un punct procentual a dobânzilor oferite pentru depozitele la termen în lei constituite online până la finalul anului 2018 pe o perioadă de 6, 9, respectiv 12 luni. Astfel, TBI Bank continuă să le ofere clienților oportunitatea de a-și păstra economiile în siguranță și de a beneficia de dobânzi avantajoase, care reduc riscurile inflației.

 

Dobânzile majorate se aplică tuturor depozitelor online nou constituite până la 31 decembrie 2018 atât de clienți noi, cât și de clienții existenți. Noile dobânzi sunt de 4,25% p.a. pentru depozitul la termen în lei pe o perioadă de 12 luni, 3,9% p.a. pentru depozitul la termen în lei pe o perioadă de 9 luni, respectiv 3,75% p.a. pentru depozitul la termen în lei pe o perioadă de 6 luni. Prin urmare, dobânzile aplicabile depozitelor noi sunt printre cele mai ridicate din piață și sunt fixe pe toată perioada, fiind de așteptat să genereze un câștig real pozitiv în raport cu prognozele privind inflația în 2019.

 

„În contextul macroeconomic actual, românii sunt mereu în căutare de noi metode prin care să-și păstreze economiile și să le protejeze de presiunea creșterii inflației. Prin soluțiile digitale inteligente pe care le oferim, nu doar că simplificăm viața de zi cu zi a clienților noștri, asigurându-le confort și securitate, dar venim totodată în sprijinul lor cu o soluție care să îi ajute să diminueze efectele inflației asupra economiilor pe care le au și a puterii lor de cumpărare”, a declarat Lukas Tursa, Vicepreședinte Senior și Director Finanțare TBI Bank.

 

Depozitele online din portofoliul TBI Bank sunt complet digitale și pot fi deschise sau închise în câteva minute, fără necesitatea unei vizite la bancă. Clienții își pot gestiona economiile simplu și rapid, 24/7, fără birocrație și cu zero costuri pentru administrarea și operarea contului, precum și pentru transferurile sau retragerile de numerar. La termen, clienții pot retrage sumele în numerar sau prin transfer către contul din care acestea au fost inițial virate, în funcție de opțiunea aleasă la constituirea depozitului. De asemenea, depozitele pot fi reînnoite automat, fără niciun efort.

 

Noile dobânzi pentru depozitele online la termen în lei constituite până la 31 decembrie 2018:


RELATED ARTICLES