spot_img
AcasăComunicateAlpha Bank Romania continuă să finanţeze achiziţia de locuinţe prin programul Noua...


Alpha Bank Romania continuă să finanţeze achiziţia de locuinţe prin programul Noua Casă, ediția 2024

Alpha Bank România continuă să faciliteze în 2024 accesul proprietarilor aspiranți la programul „Noua Casă”. Creditul „Alpha Housing Noua Casă” asigură accesibilitatea cu o dobândă atractivă de 2% + IRCC și cu comision zero pentru analiza dosarului. În acest an, comisionul de administrare a garanției acordate de stat prin FNGCIMM, a fost redus la 0,15%, față de 0,30% (în 2022 și 2023), contribuind astfel la îmbunătățirea condițiilor generale ale programului.

Cu un avans minim de 5% pentru locuințele cu prețuri de până la 70.000 de euro și 15% pentru locuințe cu prețuri cuprinse între 70.001 și 140.000 de euro, Alpha Bank Romania își extinde sprijinul către un spectru larg de potențiali proprietari de locuințe.

„Alpha Bank România este recunoscută pentru expertiza sa în domeniul creditării ipotecare, punând la dispoziția clienților numeroase opțiuni de produse specifice, de la achiziția de locuințe până la construcția de locuințe. Implicarea băncii în programul Noua Casă vine firesc pentru a concura soluții de finanțare pentru un public specific aflat la început de drum – și anume tinerii”, a declarat Maria Bogodai, Directorul Segmentului Persoane Fizice Alpha Bank România

Alpha Bank Romania oferă o suită completă de produse ipotecare, inclusiv opțiuni cu dobânzi fixe pentru primii cinci ani sau cu dobânzi variabile în lei sau euro, care răspund diverselor nevoi de locuire, fie că este vorba de achiziționarea sau construirea unei locuințe. În plus, banca oferă soluții dedicate clienților care se orientează spre locuințe eficiente din punct de vedere energetic, prin intermediul creditului „Alpha Green”.

Recunoscând importanța protejării investițiilor proprietarilor de locuințe, Alpha Bank oferă soluții complete de asigurare pentru locuințele finanțate. Clienții au opțiunea de a obține o asigurare de viață, precum și o acoperire cuprinzătoare pentru șomaj și incapacitate temporară de muncă, asigurând protecție pe tot parcursul procesului de achiziționare a unei locuințe.

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membră a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare și financiare din Grecia. Activitățile internaționale ale Grupului se extind pe lângă România, și în Regatul Unit, Luxemburg și Cipru.

Alpha Bank Romania este o instituție financiară aflată printre primele 10 bănci din țară, cu operațiuni de bancă universală. Bancă sistemică, cu o prezență națională de 30 de ani, Alpha Bank Romania oferă o gamă largă de servicii și produse moderne atât pentru persoane fizice, cât și pentru IMM-uri și segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre instituțiile financiare care a inovat sectorul bancar românesc, fiind prima bancă ce a lansat pe piața locală o aplicație care transformă un dispozitiv mobil android într-un terminal POS. Totodată, în 2019 a realizat prima emisiune de obligațiuni ipotecare din România, după ce în 2001 a fost prima bancă ce a introdus în oferta sa creditele pentru locuințe. Pentru mai multe informații despre Alpha Bank Romania: https://www.alphabank.ro.
RELATED ARTICLES