spot_img
AcasăComunicateAsociația Română pentru Smart City în parteneriat cu Euro Jobs și Diacostampet...


Asociația Română pentru Smart City în parteneriat cu Euro Jobs și Diacostampet prezintă ”Economia Socială în Era Digitală”

Asociația Română pentru Smart City anunță organizarea evenimentului ”Economia Socială în Era Digitală”, programat pentru data de 10 octombrie 2023, la Palatul Parlamentului din București. Evenimentul își propune să devină o platformă de dialog inovativă, reunind profesioniști, decidenți politici și lideri ai industriei pentru a discuta și a modela viitorul economiei sociale în era digitală.

Natalia Intotero, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse vine la Economia Socială în Era Digitală pentru a vorbi despre meseriile viitorului.

Speakeri Relevanți și Teme de Actualitate

Evenimentul va avea ca invitați speakeri de renume precum Natalia Intotero, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Marius Ghenea, Managing Partner la Catalyst Romania, și Daniel Fenechiu, Senator și Liderul Grupului de Senatori PNL. În cadrul panelurilor, aceștia vor aborda teme importante, inclusiv impactul tehnologiei asupra economiei sociale și importanța adaptării continue în era digitală.

 

Parteneriat Strategic pentru Comunitățile Inteligente

Evenimentul este organizat de Asociația Română pentru Smart City în colaborare cu Euro Jobs și Diacostampet, lideri în domeniul economiei sociale din România, reconfirmând astfel angajamentul față de inovație și dezvoltare durabilă.

Participanții vor avea ocazia să exploreze, să învețe și să colaboreze, beneficiind de perspective variate și soluții inovatoare în domeniul economiei sociale și tehnologiei. Este o oportunitate unică de networking și dezvoltare profesională, într-un context care promovează învățarea colaborativă și partajarea de idei.

Pentru înscrieri și mai multe informații, vă invităm să vizitați site-ul evenimentului: https://events.arsc.ro/economia-sociala-in-era-digitala/

Vă așteptăm să luați parte la acest eveniment inovator pe 10 octombrie, pentru a contribui la modelarea unui viitor mai prosper și inclusiv în domeniul Economiei Sociale.

Declarație Diana Vochițoiu: „Din perspectiva mea de CEO al companiei Euro Jobs și partener strategic al acestui eveniment, sunt extrem de încântată să fim parte a unei inițiative care își propune să modeleze viitorul economiei sociale în contextul tehnologic actual. Acest eveniment reprezintă un pas important în abordarea provocărilor și oportunităților pe care le aduce digitalizarea, și sunt convinsă că va genera dialoguri valoroase și soluții concrete. Este o oportunitate de a unifica expertiza tehnologică cu imperativele sociale, pentru a crea un viitor mai sustenabil și incluziv.”

Declarație Mircea Vâlcea: „Sunt onorat că Diacostampet poate să contribuie la un eveniment important și relevant pentru viitorul nostru, care pune în centrul atenției intersecția dintre economia socială și tehnologie. Într-o eră în care digitalizarea transformă fiecare aspect al vieții noastre, este esențial să ne gândim la modul în care aceste schimbări pot fi direcționate spre a aduce un impact pozitiv în comunitățile noastre. ‘Economia Socială în Era Digitală’ reprezintă platforma ideală pentru a explora și a dezvolta aceste idei.” 

Declarație Eduard Dumitrașcu: „În calitate de Președinte al Asociației Române pentru Smart City, vă invit cu drag la ‘Economia Socială în Era Digitală’. Această inițiativă nu este doar un simplu eveniment, ci un angajament ferm față de crearea unui viitor în care tehnologia și inovația servesc binele colectiv. Orașele inteligente pe care ni le dorim sunt, în primul rând, orașe pentru oameni. În acest context, colaborarea între sectorul public, industrie și comunități devine esențială. Vă așteptăm să ne împărtășiți viziunea dvs. și să contribuiți la modelarea unui viitor în care economia socială și tehnologia lucrează împreună pentru a construi o societate rezilientă, durabilă și, de ce nu, chiar mai justă.”

Despre ARSC: Asociația Română pentru Smart City (ARSC) este o organizație non-guvernamentală înființată în 2016 cu scopul de a sprijini dezvoltarea orașelor inteligente în România. ARSC alături de peste 300 de membri și parteneri încurajează inovația, digitalizarea și noile tehnologii ca mijloace pentru transformarea comunităților locale în orașe inteligente și durabile, dezvoltând soluții eficiente și sustenabile pentru orașele și comunitățile din România.

Despre Euro Jobs:

Euro Jobs are o experiență de peste 20 de ani în domeniul formării profesionale, unul dintre obiectivele declarate fiind calificarea a peste 1.000.000 de români în diverse meserii, oriunde în lume.

Proiectele Euro Jobs nu se opresc aici; experiența și poziționarea în piață ca unul dintre cei mai solizi furnizori de formare profesională obligă Euro Jobs să își ridice nivelul de fiecare dată când piața o cere. Îmbinând experiența în gestionarea proiectelor europene și expertiza în formare profesională, Euro Jobs se situează ca exponent al noului val în ceea ce înseamnă integrarea folosind cele mai moderne metode și oferind posibilitatea și partenerilor săi să performeze constant.

Despre Diacostampet:

Diacostampet România este unul dintre cei mai importanți jucători din piața Economiei Sociale și se clasează pe locul 1 dintre IMM-uri, în ceea ce privește cifra de afaceri. Cu o experiență de peste 10 ani în furnizarea de servicii de arhivă fizică și digitală pentru și soluții state of art de automatizare a companiilor, Diacostampet România este un adevărat pionier în domeniu, folosind instrumente de ultimă generație pentru implementarea serviciilor oferite. 

Contact media:

Nume: Alexandra

Telefon: 031 425 42 63

E-mail: info@arsc.ro

















RELATED ARTICLES