spot_img
AcasăComunicateAsociației Hansen Lifecare i se mai alătură un sponsor: CN Loteria Națională...


Asociației Hansen Lifecare i se mai alătură un sponsor: CN Loteria Națională pentru ajutorul copiilor cu dizabilități

„Împreună putem face mai mult bine” – aceasta este deviza sub care Asociației Hansen Lifecare își manifestă misiunea sprijinind pacienții cu dizabilități.

Înființată în 2017, această organizație neguvernamentală și independentă, și-a propus creșterea performanței actului medical în domeniul stomatologic și acordarea de asistență stomatologică completă și gratuită copiilor cu dizabilități sau nevoi speciale, prin prevenție și tratament complet.

De ce este important să existe astfel de demersuri pentru copiii cu Sindrom Down și nu numai?

Pentru că printre problemele stomatologice cele mai întâlnite la acești copii se află erupția întârziată a dinților, carii dentare cauzate de medicația specifică afecțiunii, parodontoza sau incluzia dinților permanenți. Această boală, împreună cu cariile, sunt aspectele medicale ce trebuie luate în considerare de timpuriu, din copilărie, pentru a evita problemele mai grave de la maturitate.

Atât medicii cât și părinții copiilor cu Sindrom Down găsesc în Asociația Hansen Lifecare un ajutor de încredere datorită proiectelor desfășurate împreună cu partenerii săi.

Cel mai recent partener care se alătură pentru a sprijini misiunea asociației este CN Loteria Națională pentru ca medicii să poată continua să ajute familiile copiilor, dar să se poată susține și pe ei înșiși cu procedurile și aparatura necesare acestui proces.

De-a lungul anilor, s-au alăturat mai asociației următorii sponsori și parteneri: : Clinicile 3D DentalEuromellis (sucurile Melissimo), 247 Production și EM360 Group fără de care toată această comunitate n-ar fi reușit să ducă mai departe binele acordat.
RELATED ARTICLES