spot_img
AcasăComunicateAutonom, cel mai important jucător independent cu capital românesc din pieţele de...


Autonom, cel mai important jucător independent cu capital românesc din pieţele de leasing operaţional auto și rent-a-car din România, se alătură ARIR

Comunitatea ARIR ajunge la 30 de membri

București, 6 iulie 2021 – Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) este încântată să anunțe că Autonom Services (BVB: AUT24E), furnizor integrat de soluţii moderne de mobilitate, devine Membru Asociat al ARIR.

Cu o rețea de peste 40 de agenții situate în 33 de orașe din 3 țări – România, Ungaria și Serbia, Autonom oferă clienţilor săi, companii  și  persoane  fizice, soluții variate de transport și închirieri auto.

Marius și Dan Ștefan, Fondatori Autonom:

”Autonom este o companie antreprenorială care gândește pe termen lung. Fiind antreprenori cu experiență în mediul de afaceri din România, ne preocupă succesul antreprenorial de aici, iar dezvoltarea pieței de capital reflectă nivelul de dezvoltare al companiilor din România. De aceea alocăm cât mai mult timp pentru sprijinul antreprenorilor care cresc afaceri sustenabile și ajută la dezvoltarea mediului de business local. O dată cu prima emisiune de obligațiuni corporative la Bursa de Valori București, am reiterat prioritatea noastră privind strategia de transparența adoptată de către companie, inclusiv prin obținerea rating-ului de la Fitch. Continuăm să ne dezvoltăm și este un moment bun pentru a ne aduce contribuția la piața de capital din România alături de comunitatea companiilor listate. Vom lucra împreună cu ARIR pentru a susține dezvoltarea mediului de afaceri și a pieței de capital.”

Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR:

„Suntem astăzi o comunitate de 30 de membri și ne bucurăm să urăm bun venit celui de-al doilea emitent de obligațiuni care se alătură comunității ARIR – Autonom. Vedem determinare la companiile antreprenoriale din România și ne-am propus prin noua strategie ARIR să contribuim mai susținut la dezvoltarea pieței de capital locale prin sprijinirea acestora. Sunt oportunități în piața și noi suntem aici pentru a facilita accesul companiilor la finanțare și pentru a le sprijini în comunicarea cu investitorii, adoptarea principiilor de transparența, guvernanța corporativă și sustenabilitate.”

Autonom și-a început activitatea în 2006, în Piatra Neamț, având ca obiect de activitate principal închirierea de mașini.  De-a lungul celor 15 ani de activitate, compania s-a dezvoltat permanent, devenind cel mai important jucător independent cu capital românesc din pieţele de leasing operaţional auto și rent-a-car din România.

Autonom este a 30-a companie care se alătură Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România.

ARIR a fost înființată la inițiativa Danielei Șerban în noiembrie 2018 împreună cu membrii fondatori: Bursa de Valori București (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Cosmin Răduță și Tony Romani. Au aderat comunității: Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania, Transgaz, Biofarm, MedLife, Romcarbon și Farmaceutica REMEDIA ca Membri Asociați. INNOVA Project Consulting, ENVISIA, RTPR, Intercapital Invest, eVote și Mazars au devenit Membri Afiliați.





















RELATED ARTICLES