spot_img
AcasăComunicateCei mai doriți 100 de angajatori din România vor fi anunțați la...


Cei mai doriți 100 de angajatori din România vor fi anunțați la EBCon 2023

Speakeri internaționali invitați de la LinkedIn, EY, DataArt, Employer Branding Made Easy și mulți alții

12 aprilie 2023, Național. Catalyst Solutions organizează cea de-a 4-a ediție a evenimentului EBcon, singura conferință internațională de Employer Branding din România! Pe 11 mai, peste 400 de profesioniști în recrutare sunt așteptați la București, Nord Events Center, Globalworth, Pipera. 13 speakeri internaționali și locali de la LinkedIn HQ Ireland, BAT Romania, Bosch Romania și mulți alții vor susține keynotes și masterclasses. Rezultatele studiului Cei mai doriți angajatori din România în 2023 vor fi anunțate in cadrul evenimentului EBcon, unde va avea loc si o Gală de decernare a premiilor.

EBcon 2023 este singura conferință internațională din țară care se dedică profesioniștilor în HR și Employer Branding, oferindu-le cu fiecare ediție șansa de a crea noi conexiuni în industrie. Alături de întâlnirea cu speakerii și participarea la keynotes, participanții se bucură de: o zonă Expo a companiilor partenere, la activitățile din cadrul sesiunilor de masterclass, iar la final va avea loc decernarea premiilor pentru cei care se regăsesc în topul Cei mai doriți angajatori, conform studiului anual.

Suntem bucuroși să anunțăm 13 speakeri internaționali și locali la EBcon 2023, pregătiți să împărtășească participanților ultimele strategii și instrumente de recrutare și Employer Branding. Așteptăm invitați de la nume mari, precum LinkedIn HQ Ireland, EY, BAT Romania, Kaufland Romania & Moldova și mulți alții. Participanții nu doar că au șansa să creeze conexiuni cu speakerii, dar vor fi și primii din România care vor afla rezultatele studiului Cei mai doriți angajatori din România în 2023!” – Sorin Olteanu, Project Manager @EBcon.

Printre temele sesiunilor confirmate până acum se remarcă:

  • Rolul Employee Value Proposition în atragerea și menținerea celor mai bune talente în companie – Nikos Foros, @Nagarro

  • Gestionarea situațiilor de criză în companie – Anna Velikoivanenko, @DataArt

  • Diferențierea companiei pe piața competitivă actuală și rolul culturii organizației – Peter Hammer, @Nagarro.

  • Impactul pe care îl are Employee Value Proposition în creionarea strategiei de recrutare și retenție a angajaților – David Thompson, @Employer Branding Made Easy

EBcon 2023 este susținut de partenerul principal Kaufland Romania & Moldova, alături de companiile Bosch Romania, BAT Romania, Mega Image și Nagarro.

Primele date ale Studiul Cei mai doriți angajatori din România în 2023 vor fi lansate în cadrul evenimentului.

Profesioniștii și pasionații de HR – Employer Branding se pot înscrie la eveniment aici.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 17 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum:

DevTalks, cea mai așteptată conferință IT, care reunește 3.500 de profesioniști pasionați de web, online, cloud computing, big data și alte tehnologii sau trenduri IT.

 • DevCon, cea mai influentă conferință dedicată profesioniștilor IT. Pe 1 și 2 Noiembrie vor avea loc 9 conferințe dedicate, care ating o varietate de tehnologii și arii de interes, precum: Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, și nu numai.

www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;

Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc pe hipo.ro de două ori pe an și aduce împreuna 200.000+ candidați și 80 angajatori la fiecare ediție;

Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;

Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.





















RELATED ARTICLES