spot_img
AcasăComunicateCities of Tomorrow #11 | Invitat special – Hilmar von Lojewski, consilier...


Cities of Tomorrow #11 | Invitat special – Hilmar von Lojewski, consilier municipal al Asociatiei Oraselor din Germania

Ne bucuram sa anuntam prezenta domnului Hilmar von Lojewski in cadrul conferintei Cities of Tomorrow #11 – Quality of Life, din data de 28 martie 2023, la hotelul Crowne Plaza Bucuresti si online.

Cu studii in amenajarea teritoriului si planificare urbana in Dortmund, Germania, si Ankara, Turcia, Hilmar von Lojewksi este consilier municipal atat al Asociatiei Oraselor din Renania de Nord-Westfalia cat si al Asociatiei Oraselor din Germania din anul 2012.  Si-a inceput cariera ca urbanist independent in Dortmund si consultant in planificare pentru Asociatia Tehnica Germana din Kathmandu, Nepal. Ulterior a ocupat functia de sef al departamentului de urbanism al orasului Dresden pana in 2000. In Ministerul pentru Dezvoltare Urbana a fost responsabil de proiecte, controlul investitiilor publice si controlul cladirilor capitalei federale. Intre anii 2007-2010 a coordonat din functia de director programul pentru dezvoltare urbana sustenabila din cadrul  Cooperarii Germane de Dezvoltare in Siria.

Hilmar von Lojewski se va alatura evenimentului nostru cu o prezentare si un discurs despre viziunea si experienta sa indelungata in ceea ce priveste dezvoltarea oraselor si a regiunilor.

Va invitam sa descoperim impreuna cele mai bune solutii sustenabile pentru dezvoltarea oraselor & regiunilor din Romania, solutii care pot creste competitivitatea economica si, in acelasi timp, calitatea vietii cetatenilor!

– Daca inca nu v-ati inregistrat la conferinta si mesele rotunde, va rugam sa completati formularul de inregistrare personalizat.

– Daca doriti sa inscrieti o alta persoana din organizatia dumneavoastra, va rugam sa utilizati acest formular de inregistrare.

– Pentru inregistrarea unui proiect/ unei initiative de imbunatatire a calitatii vietii in concursul nostru de proiecte, va rugam sa accesati acest formular pana in data de 3 martie 2023. Mai multe detalii despre concursul de proiecte gasiti aici: https://www.citiesoftomorrow.ro/about-the-competition/

*9 dintre mesele rotunde vor avea loc in format online (21-23 martie), o singura masa rotunda va avea loc in format fizic in data de 24 martie – detalii aici https://www.citiesoftomorrow.ro/roundtables/. Pentru conferinta puteti opta pentru participare fizica/online, aceasta fiind organizata in format hibrid. 

Accesati site-ul nostru pentru a ramane la curent cu toate noutatile si nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare!RELATED ARTICLES