spot_img
AcasăComunicateConnections Consult, companie de transformare digitală listată pe AeRO, se alătură ARIR


Connections Consult, companie de transformare digitală listată pe AeRO, se alătură ARIR

București, 11 ianuarie 2022 – Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) este încântată să anunțe un nou Membru Asociat – Connections Consult (BVB: CC), companie listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori București din 22 septembrie 2021. Compania activează în piața de transformare digitală şi oferă servicii de hiper-automatizare, dezvoltare software personalizat, suport pentru operațiuni de infrastructură IT și externalizarea proceselor de afaceri cu suport tehnologic.

Connections Consult are activitate regională prin patru centre de operaţiuni în România (2 centre), Bulgaria, Serbia, precum și reprezentanți de vânzări în Germania și Arabia Saudită. Printre clienţi se numără companii globale și companii medii românești din sectorul bancar, FMCG, oil & gas, telecomunicaţii și vânzări cu amănuntul.

Bogdan Florea, CEO Connections Consult:

„Credem în piața de capital și în beneficiile aduse de instrumentele sale pentru finanțarea planurilor noastre de dezvoltare. După 15 ani de activitate în tehnologie și eficientizarea proceselor de business, marcați de rezultate în creștere, vizăm extinderea în piețele externe și totodată dezvoltarea de produse noi, accesând mecanisme noi de finanțare. Capitalul atras anul trecut va permite extinderea în noi piețe și suntem determinați să integram elementele de guvernanță corporativă specifice unei companii listate în sprijinul dezvoltării noastre. Ne-am propus crearea unui consiliu consultativ, suntem în dialog constant cu piața și investitorii. Asocierea cu ARIR, cea mai mare comunitate de companii listate, ne va permite să adoptăm mai rapid bunele practici în relaţia cu investitorii.”

Connections Consult are un parteneriat cu UiPath, platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adopție la nivel mondial, alături de care a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizată în industrii cheie. Totodată, investește constant în dezvoltarea unor produse software pentru industrii diverse, precum audit și consultanță, energie verde și boți specializați în contabilitate și HR.

Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR:

“Ne bucurăm să vedem deschiderea către investitori și către excelenţă în comunicarea cu acţionarii din partea companiilor antreprenoriale care au intrat recent în ringul bursier. Connections Consult este a doua companie din piața AeRO și a doua din sectorul IT care se alătură ARIR şi ne bucură îmbinarea performanţei cu buna guvernanţă. Venim în întâmpinarea companiilor nou intrate în piața de capital prin beneficiile aduse de comunitate, prin intermediul căreia dezvoltăm împreună instrumentele necesare pentru un proces cât mai eficient de comunicare cu investitorii. Am definit în 2021 metodologia VEKTOR pentru piața AeRO și în următoarea perioadă vom pune toate părțile interesate la masă pentru a finaliza acest proiect.”

ARIR a fost înființată la inițiativa Danielei Șerban în noiembrie 2018 împreună cu membrii fondatori: Bursa de Valori București (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Cosmin Răduță și Tony Romani. Au aderat comunității: Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania, Transgaz, Biofarm, MedLife, Romcarbon, Farmaceutica REMEDIA, Autonom, Impact Developer & Contractor, 2Performant, One United Properties, Transport Trade Services (TTS), Patria Bank și Connections Consult ca Membri Asociați. INNOVA Project Consulting, ENVISIA, RTPR, Intercapital Invest, eVote, Mazars și Marsh au devenit Membri Afiliați.

Membrii ARIR sunt printre cele mai mari companii din România, ce au în comun dorința de a implementa cele mai bune practici













RELATED ARTICLES