spot_img
AcasăComunicateCONNECTIONS: Robotul SAM va înrola abonații Medicover


CONNECTIONS: Robotul SAM va înrola abonații Medicover

București, 28 octombrie 2019. Connections, lider pe piața de digital transformation din România, cu birouri în Bulgaria, Serbia și Asia, a creat pentru Medicover, primul robot capabil să realizeze în mod automat managementul contractelor și al beneficiilor pe care le au abonații și asigurații grupului medical.

 

Robotul SAM (Subscriptions Assistant Manager), creat pe baza tehnologiei RPA dezvoltată de unicornul UiPath, poate să înroleze noii abonați, să modifice beneficiile existente într-un plan de abonament, să adauge dependenți (copii sau rude) la planul de beneficii al abonatului sau să termine contracte.

 

”Căutăm să includem inovații tehnologice în fluxul operațional, ca parte a strategiei noastre de tehnologizare pentru a îmbunătăți continuu experiența pacientului. Robotul SAM raspunde unei nevoi în creștere de înrolare a noilor abonați și de actualizare a contractelor existente. Automatizarea va reduce semnificativ timpul de procesare, asigurând și calitatea înregistrărilor, cu zero erori. În plus, colegii care se ocupau de implementarea manuală a acestor procese, vor fi acum implicați în acțiuni mai puțin repetitive, care aduc beneficii directe clienților”, declară Delia Iliasa, Director Național al Clinicilor Medicover și Director Comercial, Medicover România.

 

Pentru un abonat Medicover, beneficiile sunt legate de faptul că poate accesa serviciile medicale cvasi-instant după semnarea contractului, iar pentru orice abonat care devine pacient Medicover, adică are nevoie de un consult sau investigații, planul de beneficii aferent se consultă rapid și este ghidat imediat către cea mai bună soluție.

 

“Crearea lui SAM a durat o lună, iar testarea încă o lună, pentru că au existat mai multe excepții pe care robotul a trebuit să le trateze separat, fapt ce a crescut semnificativ complexitatea procesului. Principalele provocări au fost legate de interacțiunea robotului UiPath cu aplicația existentă de management al abonaților. Pe baza unei chei unice, robotul identifică o persoană, aplică modificări și update-uri în contractele aferente, întocmai ca un operator uman”, explică Bogdan Florea, fondator Connections și Vicepreședinte ANIS.

 

Connections este ‘trusted UiPath implementation partner’ și a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizată în industrii variate, de la companii din zona FMCG și banking până la firme de contabilitate, companii de BPO, companii de servicii medicale și analize medicale de laborator. Procesele automatizate au vizat departamente din zona financiar-contabilă și din zona operațională cu activitati legate de raportări lunare, managementul concediilor, introducerea de facturi în softuri de contabilitate, dar și procese de back-office din industria bancară.

 

DESPRE CONNECTIONS

Connections este lider pe piața de digital transformation din România, având 300 de angajați, birouri în Bulgaria, Serbia și planuri de extindere la nivel global. Compania este specializată în Intelligent Automation, IT Infrastructure Support, Digital Business Process Management și Software Development On Demand. Clienții Connections sunt companii globale și companii medii românești din industrii precum Banking, FMCG, Oil & Gas, Telecom și Retail. Începând cu luna iulie 2018 Connections a semnat un parteneriat cu UiPath, platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adopție la nivel mondial, alături de care a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizată în industrii cheie. Totodată Connections a investit peste 200.000 euro în dezvoltarea unei platforme fintech de open banking menită să integreze API-urile puse la dispoziție de băncile din România, odată cu aplicarea directivei Revised Payment Service Directive (PSD2), care obligă băncile să dea acces la informații privind conturile bancare de plăți accesibile online, unor terțe părți care își pot dezvolta servicii de informații, plăți și alte servicii financiare către clienții băncilor. Connections a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 5,5 mil euro.

 

 

Despre Medicover România

Medicover România este prezentă de peste 24 de ani pe piața serviciilor de sănătate private și dispune de o rețea de 36 de clinici în București și în țară și două spitale generaliste: unul în capitală și celălalt în Oradea. Spitalele corespund celor mai înalte standarde medicale – moderne, sigure, aproape de pacienți – și includ toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum și o gamă variată de specialități medicale și chirurgicale. Medicover România face parte din Medicover, companie internațională care oferă servicii medicale și de diagnostic, fondată în 1995.

www.medicover.ro

 













RELATED ARTICLES