spot_img
AcasăComunicateFederația Patronală Petrol și Gaze sărbătorește Ziua Petrolistului în România


Federația Patronală Petrol și Gaze sărbătorește Ziua Petrolistului în România

Astăzi, de Ziua Petrolistului, Federația Patronală Petrol și Gaze din România transmite cu mândrie și recunoștință mulțumirile sale către angajații din industria petrolului și gazelor pentru contribuția lor esențială la dezvoltarea și prosperitatea țării noastre.

În această zi, ne dorim să subliniem eforturile tuturor celor care lucrează în industria petrolului și gazelor din România. Colegii noștri sunt motorul inovației și al progresului continuu în cadrul sectorului nostru și au contribuit la realizarea unor performanțe notabile în domeniul energiei. Ei investesc timp și resurse pentru a asigura că furnizarea de energie este sigură, eficientă și sustenabilă.

Industria petrolului și gazelor reprezintă o parte fundamentală a economiei României și joacă un rol crucial în asigurarea securității energetice naționale și a independenței energetice. De la extracția și prelucrarea resurselor naturale până la distribuția și furnizarea de energie către consumatori, această industrie implică mii de profesioniști dedicați și competenți.

Totodată, luând în considerare obiectivele climatice ale Uniunii Europene și implicarea României în privința acestora, subliniem și importanța gazului ca element esențial al acestei tranziții, tranziție ce ne dorim să fie cât mai echitabilă pentru societatea și economia României

Nevoia creșterii gradului de înțelegere a impactului pe care tranziția energetică îl va avea asupra industriei românești, identificării celor mai adecvate soluții și informarea și educarea publicului larg cu privire la acesta stă la baza viitorului energetic.

Federația Patronală Petrol și Gaze sprijină pe deplin profesionalismul și angajamentul celor din industria noastră. Promovăm dezvoltarea continuă a competențelor, siguranța la locul de muncă și protejarea mediului înconjurător. Suntem mândri că România are un sector energetic robust în continuă dezvoltare și că avem specialiști bine pregătiți care lucrează pentru a ne asigura că țara noastră rămâne una dintre cele mai competitive și inovatoare din Europa în ceea ce privește sectorul energetic.

Reafirmăm totodată angajamentul nostru de a colabora cu autoritățile, societatea civilă și toate părțile interesate pentru a asigura că industria petrolului și gazelor din România rămâne un pilon al economiei naționale, contribuind la dezvoltarea durabilă și la bunăstarea populației noastre.

La mulți ani, dragi colegi din industria petrolului și gazelor!

Fondată în anul 1991, Federația Patronală Petrol și Gaze (FPPG) reprezintă cadrul de dezvoltare, dialog și gestionare eficientă a resurselor din sectorul energetic din România. În cadrul FPPG activează o echipă consolidată de profesioniști, care au obținut recunoaștere atât pe plan intern, cât și la nivel internațional, ce demonstrează că Federația este un pilon al sistemului energetic românesc.























RELATED ARTICLES