spot_img
AcasăComunicateProfesioniștii de HR din Cluj-Napoca sunt invitați, pe 14 mai, la conferința...


Profesioniștii de HR din Cluj-Napoca sunt invitați, pe 14 mai, la conferința „Magnetico”. Talent Acquisition, Employer Branding și Employee Experience – elementele cheie ale ediției din 2024

Proiectul „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” ajunge și în 2024 la Cluj-Napoca. Profesioniștii de resurse umane locali sunt invitați, pe 14 mai 2024, la Grand Hotel Italia, pentru a dezbate și analiza provocările cu care se confruntă în atragerea și retenția talentelor, într-un context de muncă definit de transformare digitală, diversitate generațională și context macroeconomic dominat de incertitudine.

Cum arată viitorul la nivel de muncă, în contextul în care nevoile angajaților se schimbă? Cum mai arată o strategie de Employer Branding eficientă și autentică în 2024? Cum pot oamenii de HR să identifice cele mai bune canale și medii pentru a îți face vizibile oportunitățile de muncă și brandul de angajator potențialilor candidați?  Cum poate inteligența artificială să influențeze experiența angajaților, de la workflows și procese de HR, la comunicare internă și educație?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care peste 20 de lideri din domeniu vor încerca să găsească răspuns în cadrul conferinței, cu accent pe trei elemente cheie: Talent Acquisition, Employer Branding și Employee Experience.

Evenimentul va include două sesiuni de prezentări și două paneluri, moderate de Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

INVITAȚII EDIȚIEI MAGNETICO DIN 2024:

 • SPECIAL GUEST: Lana Gabrijelić, Employer Branding Business Partner

 • Daniel Adumitrachioaiei, Director Resurse Umane, TeraPlast Grup

 • Nicoleta Azoiței, Romania HRBP Leader, Genpact

 • Gabriel Chirvase, Human Resources Manager, Cemacon

 • Mihai Zânt, Executive Coach, Trainer, Partener Co-fondator în CareerShift.ro și HUMANISTIC

 • Costin Tudor, CEO, Undelucram.ro

 • Liana Precup, HR Manager, EVOZON

 • Teodora Mihăiescu, People Engagement Manager, Regnology

 • Delia Pușcă, HR Manager, Talent Acquisition and Engagement, AstorMueller

 • Irina Dumbrean, People Operations Manager and Business Partner, Grab

 • Anca Bosinceanu, HR Manager, UCMS by AROBS +

 • Iulian Foca, HR Manager, msg systems România

 • Mihaela Colesnic, Tax & Legal Manager, Romanian Software

 • Cristina Petruț, Director Regional, Divizia Abonamente, Rețeaua de Sănătate Regina Maria

 • Aurelian Chitez, Director of Sales, Romanian Software

 • Lavinia Nicoară, Head of Recruiting, msg systems România

 • Robert Schmidt, Sales & Marketing Director, Smartree

 • Leonard Rizoiu, Fondator & General Manager, leoHR

 • Alexandru Răduță, Key Account Manager, Edenred

 • Mihail Munteanu, Partener, Manager Corporate, CMC GRUP RISK ADVISOR

Evenimentul va avea loc la Sala Toscanini, Grand Hotel Italia, în intervalul 08:30 – 16:00 și vizează: HR Managers, HR Directors, HR Business Partners, Talent Acquisition Managers, Employer Branding Managers, Culture Managers, Talent Acquisition Managers, Internal & External Communication Managers, HR, PR & employer branding consultants, General Directors, Team Leaders.

Pe parcursul acestui an, BusinessMark va organiza evenimente dedicate profesioniștilor de Resurse Umane, în București și în alte 8 orașe din România. Astfel, proiectul „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” ajunge și la Pitești (23 mai), București (7 iunie), Iași (11 iunie), Brașov (16 octombrie), Oradea (24 octombrie), Timișoara (14 noiembrie), Sibiu (19 noiembrie). În luna septembrie, va avea loc la București și evenimentul HR Uncovered.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să accesați pagina oficială a evenimentului sau să ne contactați la adresa office@business-mark.ro. Ultimele bilete sunt disponibile la prețul standard de 500 RON + TVA, iar grupurile beneficiază de până la 20% reducere, în funcție de numărul de participanți înscriși.

Eveniment organizat de BusinessMark

Partenerii evenimentului: colorful.hr, Macromex, Undelucram.ro, Rețeaua de Sănătate Regina Maria, UCMS by AROBS, Edenred România, Smartree, CMC Grup Risk Advisor

Experiențe și beneficii oferite de: World Class România

Parteneri media: Spotmedia.ro, Revista Cariere, IQads, SMARK, PortalHR, Revista de HR, angajatorulmeu.ro, PRwave, Digital Business, Debizz, MATEK, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, Global Manger, Global HR Manager, EventsMax, Revista Piața, spatiulconstruit.ro, Ziarul 21, Club Economic, România Durabilă, Economistul, Business Voice, Femei în Afaceri, Bănățeanul, Express de Banat, Arat24.net, Ziarul Clujean, All About Jobs

***

BusinessMark – events designed to make an impression!

Din 2013 organizăm evenimente business, în principal „concept propriu”, gândite și planificate  de noi, de la idee și concept, până la implementare. Avem o abordare „all-industries” și dedicăm proiecte unei arii largi de industrii și domenii profesionale. Ne dorim să ne punem „amprenta” în viețile profesionale ale participanților, să producem un impact concret.  Ne propunem să creăm contexte pentru schimb de experiență și creare de idei, contexte pentru dezvoltare, pentru a fi inspirat și a găsi partenerii potriviți.

Dincolo de evenimentele „concept propriu”, organizăm evenimente construite pentru partenerii noștri, evenimente gândite împreună cu aceștia și adaptate obiectivelor lor. Dacă ești în căutarea unei echipe profesioniste care să organizeze evenimente B2B, suntem alături de tine, pas cu pas. Poți conta pe experiența noastră în consultanță, suport în crearea și implementarea conceptului de eveniment, în managementul evenimentului de la creație, logistică, producție și până la optimizarea eficientă a bugetului.RELATED ARTICLES