spot_img
AcasăComunicateAlina Paul, CEO DO Security:” Internaționalizarea afacerii- oportunitatea pentru a prospera într-o...


Alina Paul, CEO DO Security:” Internaționalizarea afacerii- oportunitatea pentru a prospera într-o lume din ce în ce mai competitivă”

“Internaționalizarea este o oportunitate pentru companii de a prospera într-o lume din ce in ce mai competitivă, fapt ce ar putea contribui la susținerea ocupării forței de muncă. Piața europeană integrată care este în plină expansiune, liberalizarea piețelor lumii, evoluția modalităților de comunicare și informare, evoluția căilor de transport și a tehnologiei sunt unii din factorii care au deschis noi orizonturi și au creat cadrul benefic pentru noi oportunități de afaceri oriunde în lume. Oportunitătâțile create cât și presiunea de a internaționaliza sunt două feţe ale aceleiași monede”, a declarat Alina Paul, CEO DO Security. Prezentă la evenimentul organizat în Dubai UAE, de International Union of Billateral Chambers of Commerce and Industry (IUBCCI)  si IUBCCI UAE, intitulat “High End Congress of Economic Diplomacy”, directorul general al DO Security și-a exprimat intenția de dezvoltare a afacerii și pe piețele internaționale.

Alina Paul a declarat: “Companiile văd o șansă de a se dezvolta mai rapid dacă se extind în afara granițelor țării. Evident că există riscuri de asumat în privința părăsirii zonei de comfort și orientării spre un nou mediu de afaceri în străinătate. Pregătirea temeinică bazată pe analiza amănunțită a piețelor și a mediilor de afaceri nefamiliare sunt factorii cheie pentru success”.

Potrivit unui studiu privind Internaționalizarea IMM-urilor susținut de Comisia Europeană, un număr considerabil de IMM-uri europene sunt angajate în activități internaționale, dar numai un mic procent este implicat în internaționalizarea dincolo de piața internă.

“Viitorul serviciilor de securitate constă în inovația  tehnologică care va genera un <boom economic> în viitor. Într-o lume în care securitatea este constant amenințată, noi căutam soluții integrate pentru a crea un viitor sigur atât la nivel individual, personal cât și pentru afaceri. De la firme mici la corporații multinaționale, impactul economic lăsat de pandemia de coronavirus face ca revenirea la normal să fie foarte dificilă. Soluțiile noastre inteligente de securitate ajută menținerea afacerilor în siguranță. Ne dorim să depășim etapa de companie locală și națională și să mizăm pe internaționalizare într-o lume din ce în ce mai competitivă”, a concluzionat Alina Paul.

Evenimentul din Dubai a reunit invitați din toată lumea, înalți reprezentanți ai autorităților UAE, ambasadori, președinți de camere de comerț bilaterale și importanți oameni de afaceri din România. Delegația României a fost condusă de Președintele IUBCCI, profesor universitar, doctor, domnul Nasty Vlădoiu.

DO Security este o companie cu o tradiție de peste 10 ani în domeniul securității, deservind peste 3000 de clienți la nivel național. Compania a obținut recunoaștere la nivel național: a fost premiată pentru excelență de către Camera de Comerț și Industrie Brașov și a obținut recunoaștere între companiile similare din domeniul securității primind premiul în cadrul Galei OSPA România, Outstanding Security Performance Awards. La rândul său, CEO DO Security, Alina Paul a fost premiată în cadrul “Galei Top 100 femei de succes la nivel național” și a primit recunoaștere în cadrul “Galei Women in Economy” ca fiind femeia care a reușit performanța într-un domeniu dedicat exclusiv bărbaților. Alina Paul este și Președintele sucursalei Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminim – CONAF Brașov și membru în Board- CONAF România.













RELATED ARTICLES