spot_img
AcasăEconomieAnnual meeting of the new CHAMPIONS


Annual meeting of the new CHAMPIONS

In perioada aceasta are loc unul dintre cele mai importante evenimente ecomonice ale anului „Annual meeting of the new CHAMPIONS”.
Supranumit si Davos-ul de vara, evenimentul ce are loc in orasul „NEWBORN” al Chinei, Dalian aduna peste o mie de participanti din intreaga lume, demnitari, economisti , analisti financiari, cunoscuti cercetatori dintr-un areal vast de domenii, care vor discuta si comenta despre problemele stringente ale lumii de azi si de maine.

Orasul a fost ales pentru deschiderea pe care o are catre nou, arhitectura moderna impresionanta (cu zgarie nori care parca ating cerul), precum si datorita faptului ca este unul dintre importantele hub-uri economice commerciale din China si Asia de Est.

Evenimentul a fost deschis de fondatorul forumului mama, binecunoscutul, Davos Economic Forum ce are loc in fiecare an in Elvetia, Klaus Schwab si premierul chinez Li Keqiang.

Peste 100 de paneluri tratateaza subiecte felurite de la modul in care noile tehnologii (Industria 4.0 in principal) afecteaza atat economia, Industria, comertul, cat si din punct de vedere al problemelor de mediu cu care omenirea se confrunta.

Discutiile aduc in prim plan felul in care sunt gestionate resursele planetei, umane, tehnologice, financiare , ridicandu-se intrebarea daca problemele de mediu si tehnologia vor conduce catre o noua criza economico-financiara precum cea din 2008.

Forumul se intinde pe perioada a 3 zile in care vorbitorii vor trata subiecte din domeniile lor de interes.RELATED ARTICLES