spot_img
AcasăEconomieFarmec deschide 5 magazine proprii în 2016 în România


Farmec deschide 5 magazine proprii în 2016 în România

Farmec, unul dintre cei mai importanți producători români de cosmetice, anunță că va deschide cinci noi magazine proprii în 2016, două dintre acestea urmând a fi amplasate în București.

„Extinderea rețelei de magazine Farmec este unul din obiectivele incluse în strategia de dezvoltare a companiei noastre. Ne bucurăm să vedem un interes foarte mare pentru magazinele noastre și sunt bucuros să anunț că anul acesta vom veni și în București. Pentru 2016 mai plănuim să ne extindem în țară cu minim cinci magazine proprii Farmec, acestea urmând a fi amplasate atât în zone cu trafic intens din comerțul tradițional cât și în unele centre comerciale. De asemenea, acordăm o importanță deosebită și magazinului nostru online, care în 2015, a înregistrat vânzări mai mari de un milion de euro, clienții preferând să achiziționeze produsele noastre astfel. Mai mult, vă pot spune că pentru anul acesta pregătim o serie de surprize și pentru iubitorii produselor Farmec din Italia”, a declarat Codrean Pop, Director de Vânzări, Farmec.

Compania a înregistrat în anul 2015 o medie lunară de 16 000 de clienți pe partea de comerț tradițional. În prezent, rețeau Farmec numără 7 puncte de distribuție în București, Cluj, Constanța, Brașov, Argeș, Timiș și Neamț și 3 puncte de lucru în Baia Mare, Focșani și Craiova. Totodată, produsele Farmec sunt diponibile în ofertele tuturor lanțurilor de retaileri internaționali prezenți pe piața din România, dar și în peste 4 950 de farmacii de pe întreg teritoriul țării noastre.

Începând cu 2015, compania este în parteneriat cu firme din Franța, Grecia, Italia și Spania, prin intermediul cărora produsele Farmec pot fi cumpărate și testate, atât de români, cât și de străinii interesați de produsele românești. În prezent, produsele Farmec se regăsesc în peste 30 de țări, iar printre principalele piețe se numără: Japonia, Ungaria, Grecia, Macedonia, Republica Moldova, Emiratele Arabe Unite, Irak, Kuwait, Canada.

Sursa: business-adviser.ro
RELATED ARTICLES