spot_img
AcasăEconomieGlobalworth va începe construcția clădirii Tower 3 din Globalworth Campus


Globalworth va începe construcția clădirii Tower 3 din Globalworth Campus

Globalworth, companie fondată de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas și liderul industriei de clădiri de birouri din România, începe construcția ultimei faze în dezvoltarea centrului de business Globalworth Campus, clădirea Tower 3, cu o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 35.000 de metri pătrați, conform datelor Profit.ro.

Globalworth Campus va cuprinde trei turnuri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 92.000 metri pătrați și 760 locuri de parcare, precum și zone verzi și o sală de conferințe de mari dimensiuni. Clădirea Tower 1 a fost finalizată în iulie 2017, iar suprafața acesteia, de 29.000 metri pătrați, este închiriată către Amazon și Honeywell. A doua clădire de birouri din cadrul proiectului, Tower 2, a fost finalizată în aprilie 2018, oferind o suprafață suplimentară de 28.000 metri pătrați.

Gestionat de aproximativ 110 profesioniști în România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de 1,9 miliarde de euro. În România, Globalworth este prezentă în București, Timișoara și Pitești, iar în Polonia, în orașele Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk și Katowice.


RELATED ARTICLES