spot_img
AcasăEconomieKaufland se extinde în București


Kaufland se extinde în București

Kaufland România a depus cererea de obținere a Planului Urbanistic Zonal (PUZ) pentru o clădire de birouri cu un regim de înălțime P+6E, de maximum 14 de metri, pe un teren de 8.224 mp și o suprafață construită de 3.150 mp, pe strada Ramuri Tei din Sectorul 2.

Compania va ceda statului 695 mp pentru infrastructură, iar spațiile verzi vor totaliza 2.258 mp, dintre care pe sol 1.475 mp, iar 783 mp pe placă de beton, potrivit Economica.net

Imobilul va deveni, la finalizare, sediul central al Kaufland România. În prezent, compania germană folosește ca sediu central clădirea de birouri amenajată deasupra hipermarketului din Barbu Văcărescu.

Hipermarketul Kaufland Colentina are o suprafață de 6.400 metri pătrați și pune la dispoziția clienților o parcare de 330 de locuri, redesenată și ea. De asemenea, s-a renunțat la gardurile de la stradă, a apărut un soi de sushi bar și un salad bar iar vitrina de servire asistată a fost mutată în centrul magazinului.

În total, operațiunile de remodelare au durat cinci luni.

La sfârşitul lunii mai, Kaufland România a deschis şi primul magazin din mediul rural, situat în comuna Crevedia. Noul magazin are o suprafață totală de 3.300 de metri pătrați, din care cea de vânzare de 2.900 de metri pătrați și o parcare cu o capacitate de până la 250 de locuri pentru mașini, la care se adaugă 10 rastele pentru biciclete.


RELATED ARTICLES